Uitstapjes vlakbij Experience Center Rosmalen...

Autotron

rosmalen, Noord-Brabant  -  Wie op zoek is naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement, kan veel kanten op bij beurzen- en evenementenlocatie Autotron Rosmalen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenactiviteit: het is beide mogelijk.

Op kamelensafari in het Brabantse land

berlicum, Noord-Brabant (2.2km)  -  Hier staan geen koeien, maar kamelen in de stal! Aai ze, knuffel ze, voer ze en waag je aan een kamelenritje bij Kamelenmelkerij Smits. En wie geeft het kamelenkalf de fles? Leuk: er zijn allerlei extra activiteiten bij te boeken voor groepen.

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (5.14km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

Indoorski Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (6.27km)  -  Wie nog niet klaar is voor hoge besneeuwde bergen, is bij Indoorski Den Bosch aan het goede adres. Op de rollerbaan kan uitgebreid worden geoefend.

Sportiom 's-Hertogenbosch Zakelijk

den bosch, Noord-Brabant (6.42km)  -  Sport- en vrijetijdscentrum Sportiom 's-Hertogenbosch is de ideale locatie voor een zakelijk evenement! Hier combineer je zaken met een sportief element. Ga na het vergaderen even de fitnessruimte in of organiseer een schaatsborrel.

Museumgemaal Caners

den bosch, Noord-Brabant (6.43km)  -  Nederland is waterland. Maar hoe kwamen wij met onze voetjes op het droge? Ontdek de geschiedenis van het waterschap in Museumgemaal Caners. Deze maalde vroeger de achterliggende polders droog.

Ballorig 's-Hertogenbosch

den bosch, Noord-Brabant (7.29km)  -  In de overdekte speeltuin Ballorig spelen kinderen met blokken, slingeren ze aan kabelbanen en kunnen ze zelfs lasergamen. Met tweeduizend vierkante meter speelruimte zijn ze hier wel even zoet.

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (7.32km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

den bosch, Noord-Brabant (7.61km)  -  Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Experience Center Rosmalen - GESLOTEN