Uitstapjes vlakbij Sauna Grosthuizen - GESLOTEN

Schouwburg Het Park

hoorn, Noord-Holland (4.08km)  -  Schouwburg Het Park staat in het centrum van Hoorn met een mooi uitzicht over het Hoornsche Hop. Zin in een theatraal avondje uit? Hier worden verschillende voorstellingen getoond, van muziek tot cabaret!

Vue bioscoop Hoorn

hoorn, Noord-Holland (4.37km)  -  Zak maar achterover in het Westfriese plaatsje Hoorn en geniet van jouw favoriete film. Door de optimale kwaliteit van de filmprojectie van deze Vue bioscoop lijken de films van het doek te spatten.

Cinema Oostereiland

hoorn, Noord-Holland (4.48km)  -  Een bezoek aan Cinema Oostereiland is direct een toeristische expeditie. Je gaat per watertaxi naar de ingang van dit filmtheater op een eiland voor Hoorn. De bioscoop is eigenzinnig. Het programmeert niet alle films van het moment, maar maakt een...

Kunstijsbaan De Westfries

hoorn, Noord-Holland (4.74km)  -  De Westfries is een gezellige kunstijsbaan waar jong en oud terecht kan voor een sportief dagje uit. Beginners en gevorderden: de hele familie kan mee naar de schaatsbaan!

Museumhuis Bonck

hoorn, Noord-Holland (4.9km)  -  Val met de deur in Huis Bonck! Dit huis was eens een koopmanshuis, een linnenweverij en een stadsboerderij. En nu is het een Museumhuis, waar iedereen mag binnenkijken: van de voorkamer tot de binnenkamer en het hangende kantoor.

Rondleiding door Hoorn

hoorn, Noord-Holland (4.98km)  -  Leer Hoorn écht kennen tijdens een rondleiding met stadsgids Alette. Ze neemt je mee langs de verborgen parels van Hoorn en weet er van alles over te vertellen.

De Breek

oosthuizen, Noord-Holland (5.11km)  -  In bezoekerscentrum de Breek geniet je van een hapje of een drankje na een dag vol activiteiten rondom het centrum.

MAK Blokweer

blokker, Noord-Holland (6.79km)  -  Het natuurpark Blokweer bij Hoorn laat bezoekers kennis maken met de cultuurhistorie en natuur van het gebied. Geniet in dit theater van het landschap!

Boerderij Wennekers

hobrede, Noord-Holland (8.28km)  -  In het veenweidegebied van de Zeevang ligt de biologische vleesveeboerderij van Frank en Els Wennekers. De boer verkoopt vanaf zijn erf biologisch vlees van eigen slacht. Daarnaast organiseert familie Wennekers boeren-buitenactiviteiten.

Intratuin Hoorn

hoorn, Noord-Holland (8.61km)  -  Intratuin Hoorn is niet alleen dé plek voor plant- en tuininspiratie, maar biedt ook overheerlijke high tea's voor een gezellige ochtend of middag.

Het Koeienhuis

benningbroek, Noord-Holland (9.26km)  -  Vergader in de rustgevende omgeving van Het Koeienhuis, temidden van de Wagyu-runderen. Of neem een kijkje in de winkel, waar zelfs chefkok Ron Blaauw zijn vlees inkoopt!

Betje Wolff Museum

middenbeemster, Noord-Holland (10.06km)  -  Ga in het Betje Wolff Museum op bezoek bij de achttiende-eeuwse schrijfster Elizabeth Wolff, snuffel in haar studeerkamer en ontdek drie eeuwen wooncultuur van de Beemster.

Droogmakerij De Beemster

middenbeemster, Noord-Holland (10.18km)  -  De Beemster is een typisch Nederlands plaatje: de kaarsrechte verkaveling staat symbool voor het Nederlandse landschap. Terecht is dit stukje Holland geplaatst op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Natuurspeeltuin De Weijver

hoogwoud, Noord-Holland (10.27km)  -  Ga ravotten in de natuur! Op de grote natuurspeelplaats in Hoogwoud is altijd wat te beleven. Ga langs voor een lekker potje voetbal of een zelfbedachte voorstelling in het Amfitheater.

Museum In 't Houten Huis

de rijp, Noord-Holland (12.04km)  -  Vroeger was het een eiland, nu is het omliggende land ook drooggelegd. Museum In 't Houten Huis in De Rijp biedt een mooi overzicht van de drooglegging van De Rijp en laat ook de bloeiperiode van het eiland zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sauna Grosthuizen - GESLOTEN