Uitstapjes vlakbij De Meerkes

Ruïne Batenburg

batenburg, Gelderland (4.03km)  -  De ruïne van kasteel Batenburg staat aan de rand van het stadje Batenburg. Ooit was dit het belangrijkste kasteel van Gelderland, nu is alleen de ruïne nog over. Bezoek de ruïne onder leiding van een gids en wandel in de prachtige omgeving.

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (5.52km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalfje: je kunt heerlijk knuffelen met de dieren op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen en over de natuur.

Bloemenpark Appeltern

appeltern, Gelderland (6.01km)  -  Inspiratie nodig voor de tuin? Wandel door de Bloemenpark Appeltern en vind een schat aan ideeën in de meer dan tweehonderd voorbeeldtuinen. Voor kinderen is er een Adventure eiland om zich op uit te leven.

Museum Kasteel Wijchen

wijchen, Gelderland (6.08km)  -  Kasteel Wijchen, in het hart van het dorp, verhaalt nog van vroeger, maar is ook trots op de nieuwe bestemming als museum. Maak kennis met deze spannende combinatie van oud en nieuw.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (6.99km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

Brasserie L' église & Feesterij 't Vunderke

macharen, Noord-Brabant (7.11km)  -  't Vunderke is een gastvrije locatie. In de zaal van de Feesterij is zo ongeveer iedereen uit Macharen en omstreken getrouwd. Minstens zo gezellig is de Brasserie L' église dat een zeer flexibele menukaart heeft met gerechten in verschillende maten.

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (7.41km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules, maak een ritje met de huifkar of leef je uit in de speeltuin. Er is ook een Bed & Breakfast.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Meerkes