Uitstapjes vlakbij Auberge De Smockelaer

Recreatieboerderij Tergracht

epen, Limburg (2.75km)  -  Middenin het Geuldal ligt Recreatieboerderij Tergracht. Hier kan worden overnacht in ruime gezinsappartementen. Op de bijbehorende camping vind je fijne kampeerplaatsen met uitzicht over het Geuldal.

Hoeve Vernelsberg

epen, Limburg (3km)  -  Hoeve Vernelsberg is de groepsaccommodatie voor een familiedag of zakelijke ontmoeting. Hier komen collega's samen voor een training, workshop of vergadering.

Mountainbikeroute Gulpen

gulpen, Limburg (4.49km)  -  Voel je even in het buitenland als je over mountainbikeroute Gulpen klimt en daalt door de heuvels van Zuid-Limburg. Na elke steile klim volgt weer een ander prachtig uitzicht. Genieten!

De Pannekoekenmolen

gulpen, Limburg (4.53km)  -  Bij de Pannekoekenmolen in het Limburgse Gulpen worden pannenkoeken gebakken met onder andere eigen gemalen molenmeel. Er is keuze uit wel zestig pannenkoeken!

Gulpener BrouwLokaal

gulpen, Limburg (4.85km)  -  Fans van Gulpener bier maken persoonlijk kennis met hun favoriete bier in het Gulpener BrouwLokaal. Doe mee met de rondleiding met als afsluiter een kleine proeverij of schuif gewoon aan voor een hapje en drankje.

Kasteel Mheer

mheer, Limburg (6.43km)  -  Kasteel Mheer is tijdens een autorit door Mheer niet te missen. Bewonder het van een afstand, want dit rijksmonument is niet toegankelijk voor het publiek.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (7.28km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Auberge De Smockelaer