Uitstapjes vlakbij Tonnie's Bed & Breakfast -...

Theater Kerkrade

kerkrade, Limburg (1.24km)  -  Theater Kerkrade (voorheen Wijngrachttehater Kerkrade) heeft plaats voor 633 bezoekers. Er zijn het hele jaar door verschillende soorten voorstellingen.

Natuurgebied Wormdal

landgraaf, Limburg (3.09km)  -  Het Wormdal is een prachtig beekdallandschap in de grensregio rond Kerkrade tot Rimberg. Langs de meanderende beek is het prachtig wandelen en onder andere de ijsvogel broedt in de oevers van de beek.

Rimburgerhoeve

landgraaf, Limburg (3.35km)  -  Luister naar het gehinnik en het geklepper van de hoeven terwijl de huifkar door het glooiende landschap rijdt. Een rit bij De Rimburgerhoeve is ontspannen!

Adventure Valley

landgraaf, Limburg (3.58km)  -  Europa's grootste klimpark ligt in Landgraaf! Hier klim je op grote hoogte, zoef je naar het volgende punt met één van de ziplines en stort je je omlaag in een échte Alpine Coaster rodelbaan.

Huifkar D'r Lei

kerkrade, Limburg (4.11km)  -  Rij met Huifkar D'r Lei naar een wijnproeverij of laat je meenemen naar het terras voor een lekkere kop koffie met een groot stuk Limburgse vlaai.

Monkey Town Heerlen

heerlen, Limburg (4.42km)  -  Monkey Town Heerlen biedt een dag speelplezier voor peuters, kleuters en kinderen. Klim en klauter, glij van de glijbaan of speel een potje in de grote voetbalkooi. Inclusief gratis lasergamen!

Street Jump Heerlen

heerlen, Limburg (4.47km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Street Jump (voorheen Jump XL) Heerlen en verken alle unieke Jump Area's. Jump op schuine trampolines in de Halfpipe Area, test je skills bij het Ninja Parkour en laat je innerlijke ninja los. Haal

Gamestate Kerkrade

kerkrade, Limburg (5.17km)  -  Get your game on! In Gamestate Kerkrade vind je meer dan vijftig games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een dance battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, die je inwisselt voor mooie prijzen.

SCHUNCK* Glaspaleis Heerlen

heerlen, Limburg (6.5km)  -  SCHUNCK* is een cultureel centrum dat is gevestigd in het Glaspaleis in Heerlen. Het centrum biedt onderdak aan een museum voor moderne kunst, de bibliotheek, de muziekschool, een filmzaal en expositieruimten.

Quatro Cinema

heerlen, Limburg (6.54km)  -  Een gezellig avondje film kijken met de familie, en feestje voor de kinderen, of een zakelijke bespreking: Quatro Cinema Heerlen leent zich voor allerlei activiteiten.

Thermenmuseum

heerlen, Limburg (6.64km)  -  Bovenop de opgraving van een Romeins badhuis ligt het Thermenmuseum. Daarnaast bevinden zich hier ook archeologische vondsten uit de omgeving.

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (6.93km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tonnie's Bed & Breakfast - GESLOTEN