Uitstapjes vlakbij Café Fout

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

Strand Nesselande

rotterdam, Zuid-Holland  -  Voor een strandgevoel hoef je niet naar de Nederlandse kust. Bezoek strand Nesselande aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam voor een heerlijke stranddag.

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café Fout