Uitstapjes vlakbij Dizzy Jazzcafé

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 436 3567 

Galerie en Atelier Herenplaats

rotterdam, Zuid-Holland (0.37km)  -  Galerie en atelier Herenplaats biedt toegankelijke en herkenbare kunst aan en is hét podium voor Outsider Art.

's zondags gesloten 

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (0.5km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Depot Boijmans Van Beuningen

rotterdam, Zuid-Holland (0.53km)  -  Struin door een complete kunstcollectie in Depot Boijmans van Beuningen. Een uniek gebouw met het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld!

's maandags gesloten 

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (0.54km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

's maandags gesloten 

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (0.6km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

Chabot Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Henk Chabot was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar. Het Chabot Museum presenteert met trots zijn nalatenschap.

's maandags gesloten 

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.67km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

's maandags gesloten 

Natuurhistorisch Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.69km)  -  Dieren uit heel de wereld krijgen een plekje in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam.

's maandags gesloten 

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.7km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Steppen door Rotterdam met AroundTown

rotterdam, Zuid-Holland (0.71km)  -  Steppend Rotterdam verkennen? Met een speurtocht, gps-tocht of onder leiding van een gids verken je per step de hele stad!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 83 66 87 92 

Debat- en Congrescentrum Arminius

rotterdam, Zuid-Holland (0.74km)  -  Arminius Rotterdam is een combinatie van een debat- en congrescentrum en een theater. Een veelzijdig podium waar debat, maatschappij, kunst en cultuur centraal staan.

elke dag geopend 

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

soms geopend op zondag, vrijdag en zaterdag 

Recreatiecentrum Oostervant

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  Recreatiecentrum Oostervant biedt voor ieder wat wils. Je kunt hier zwemmen, bowlen, fitnessen en steengrillen.

elke dag geopend 

Duikschool Souldivers Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  Kennismaken met de duiksport? Dat kan bij Duikschool Souldivers Rotterdam! Ook voor alle PADI-cursussen kun je hier terecht.

open op vrijdag 

Cokkie Snoei Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.81km)  -  Hedendaagse kunst en vintage-fotografie: ontdek het allemaal tijdens een bezoek aan Cokkie Snoei.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Laserbattle! Duik weg in het ruim van een schip

rotterdam, Zuid-Holland (0.89km)  -  Bij Lasergame Rotterdam neem je een duik met een onderzeeër en beland je in een laserbattle. Pak je lasergun en schiet er op los!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dizzy Jazzcafé