Uitstapjes vlakbij Gasterij 't Hilletje

Wisentensafari op de Veluwe

kootwijk, Gelderland (1.67km)  -  Spot wisenten in hun natuurlijke omgeving tijdens een Wisentensafari! Ga op pad met een ervaren gids en verken een verborgen stukje Veluwe. Wie weet zie je tijdens de excursie ook wel herten en wilde zwijnen.

Radio Kootwijk

radio kootwijk, Gelderland (4km)  -  Radio Kootwijk is gebouwd rond het zendstation uit 1918 dat zorgde voor direct contact met Nederlands-Indië. De imposante 'Kathedraal' midden op de heide valt direct op. Het gebouw is soms toegankelijk voor publiek, het natuurgebied het hele jaar.

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (4.31km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

Ouwendorperhoeve

garderen, Gelderland (5.02km)  -  Maak kennis met verschillende diersoorten bij de Ouwendorperhoeve. De boerderij geeft een ware boerderijbeleving. Ook worden hier leuke boerenmarkten en festijnen gehouden.

Geitenboerderij De Groote Stroe

stroe, Gelderland (5.27km)  -  Geitenboerderij De Groote Stroe maakt heerlijke biologische boerengeitenkazen. De boer geeft rondleidingen waarbij je een inkijkje krijgt in het proces van kaasmaken. Je kunt ook zelf onder begeleiding aan de slag met kaasmaken.

Molen de Hoop in Garderen

garderen, Gelderland (6.33km)  -  Net naast het centrum van Garderen staat korenmolen de Hoop te pronken. Deze molen draait nog steeds. Onderin vind je het Toeristisch Informatie Punt. En als de molenaars er zijn kun je ook de rest bekijken.

Dorpspomp Garderen

garderen, Gelderland (6.63km)  -  Voor dorstige fietsers en wandelaars is de fraai gerestaureerde Dorpspomp in Garderen een uitkomst. Zwengelen maar en je hebt topwater van 35 meter onder de grond. Getest en goedgekeurd.

De Veluwe Specialist

garderen, Gelderland (6.75km)  -  Op zoek naar een actief en gezellig uitje? Dan ben je bij de Veluwe Specialist aan het goede adres! De Veluwe Specialist biedt met allerlei activiteiten ruime keus voor een uitstapje op de Veluwe.

Wandelroute De Duintjes

garderen, Gelderland (7.61km)  -  Volg de bordjes van Wandelroute De Duintjes voor een tocht van zo'n 6 kilometer door een bijna sprookjesachtig gebied. vol kronkelige en knoestige bomen en kleine heuveltjes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gasterij 't Hilletje