1

Uitstapjes vlakbij B&B De Hertog-Inn

Museum Van Hemessen

woubrugge, Zuid-Holland (4.83km)  -  Ontrafel het mysterie rond het verdwenen dorp Jacobswoude en neem een kijkje in de geschiedenis van de Rijnlandse dorpen Woubrugge en Hoogmade in het Museum van Hemessen.

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (5.11km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

TRIXS Leiderdorp/Leiden

leiderdorp, Zuid-Holland (5.53km)  -  Bezoek trampolinepark TRIXS Leiderdorp/Leiden en ontdek activiteiten die sport en entertainment combineren. Jump en speel volleybal, basketbal of Dodgeball (trefbal) tegelijkertijd of ontdek de Ninja Court: een hindernisbaan waar je van, over of...

Zwembad De Zijl

leiden, Zuid-Holland (5.6km)  -  Sporten en zwemmen: het kan allebei bij Sportcomplex De Zijl in Leiden. Liever relaxen? Het zwembad heeft naast verschillende binnenbaden ook een buitenbad met ligweide.

Monkey Town Warmond

warmond, Zuid-Holland (5.67km)  -  Regent het? Bij speelparadijs Monkey Town Warmond heb je daar geen last van! Speel met superlego, duik in de ballenbak en roetsj van glijbanen. Inclusief gratis lasergamen en kinderdisco.

Zwembad De Does

leiderdorp, Zuid-Holland (6.04km)  -  Waterpret gegarandeerd bij zwembad De Does in Leiderdorp! Speciale watereffecten zorgen voor spanning in het recreatiebad. Een stoombad en een whirlpool maken de dag compleet.

Tulip en Dahlia Bicycle Tours

lisse, Zuid-Holland (6.08km)  -  Stap op de fiets en reis met de Tulip Bicycle Tour in het voorjaar langs de mooiste bloeiende bollenvelden rondom Lisse en in het najaar langs de dahliavelden. Een gids vertelt onderweg meer over de bezienswaardigheden en historie van de omgeving.

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (6.48km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

Sint Josephkerk

leiden, Zuid-Holland (6.55km)  -  Stap binnen in de Sint Josephkerk in Leiden. Van buiten een groots gebouw en van binnen een plek om tot jezelf te komen! Ervaar de rust.

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (6.67km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Tolkienwinkel en Tolkien Museum

leiden, Zuid-Holland (6.86km)  -  In de Tolkienwinkel in Leiden duik je dieper in de mysterieuze wereld van schrijver J.R.R. Tolkien, bekend van boeken als 'De Hobbit' en 'In de Ban van de Ring'. Scoor bijzondere producten en bewonder in het Tolkien Museum de privécollectie van...

Museum Het Leids Wevershuis

leiden, Zuid-Holland (6.97km)  -  Museum Het Leids Wevershuis laat de andere kant van Leiden zien. Hier duik je in de levens van de Leidse arbeiders, die in het vrij elitaire Leiden van vroeger keihard moesten werken om rond te komen.

Heempark Leiden

leiden, Zuid-Holland (7.04km)  -  Wandel over smalle slingerpaadjes door typisch Nederlandse landschappen, zoals bos, duin en zelfs de wegberm. In Heempark Leiden zie je de hele flora van Nederland bij elkaar!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van B&B De Hertog-Inn