1

Uitstapjes vlakbij CC Amstel Amsterdam

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.56km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Amsterdam Canal Cruises

amsterdam, Noord-Holland (0.72km)  -  Een feestje vieren, Amsterdam ontdekken of genieten van een heerlijk diner? Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot van Canal Cruises.

Art experience RTXP in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.74km)  -  Door de geschiedenis wandelen aan de hand van 50 iconische schilderijen? Dat kan bij art experience RTXP in Amsterdam. Prachtig geschilderde studies van de meesterwerken laten zien hoe de schilderkunst steeds weer veranderde.

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (0.85km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

Amstelkerk

amsterdam, Noord-Holland (1.01km)  -  De Amstelkerk is meer dan alleen een historisch gebouw; het is een levendige culturele hotspot waar je kunt genieten van muziekevenementen, lezingen en tentoonstellingen. Een must-visit voor cultuurliefhebbers.

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

amsterdam, Noord-Holland (1.13km)  -  Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

TapasTheater

amsterdam, Noord-Holland (1.22km)  -  Bezoek het TapasTheater in Amsterdam en ontdek alle verschillende genres van theaterkunst. Geniet na een voorstelling van een hapje en een drankje bij de foodbar.

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.25km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.28km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de beroemde meesterwerken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van CC Amstel Amsterdam