Uitstapjes vlakbij Golfen in Gelderland

Watermolen Hattem

hattem, Gelderland (1.46km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (1.76km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

Bonbonatelier A3

hattem, Gelderland (1.87km)  -  Chocolatier en patissier Jeroen Kikkert brengt zijn liefde voor chocolade en patisserie over in Bonbonatelier A3. Tijdens de demonstratie is te zien hoe al die lekkere bonbons gemaakt worden en in de workshops kun je het zelf proberen!

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (1.89km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (1.89km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

Molen De Vlijt

wapenveld, Gelderland (2.21km)  -  Molen De Vlijt is in 1984 opgericht door de bewoners van Wapenveld. Zijn voorganger was in 1980 in vlammen opgegaan. Dit 24 meter hoge gebouw is nu een pronkstuk in Wapenveld.

Nederlands Zuivelmuseum

wapenveld, Gelderland (3.7km)  -  Leer alles over melk in het Nederlands Zuivelmuseum in Wapenveld. Op het voormalige melkveebedrijf Erve IJzerman duik je in de historie én in het heden van zuivel.

Zwembad Berghuizerbad

wapenveld, Gelderland (4.96km)  -  In het Berghuizerbad in Wapenveld kun je heerlijk zwemmen, spelen of sporten. Met een aangename temperatuur van 27 graden is het 25-meterbad prima om baantjes in te trekken. Er is ook een recreatiebad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfen in Gelderland