Uitstapjes vlakbij Vakantieboerderij De Middelhof

Break Out Evenementen

swalmen, Limburg (1.02km)  -  Spannende en actieve uitjes voor iedereen! Dat is het doel van Break Out Evenementen. Of dat nou varen op het water is of hoog in de lucht slingeren door een ingewikkeld touwparcours. Alles is mogelijk.

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (4.7km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

Designer Outlet Roermond

roermond, Limburg (4.8km)  -  Lekker shoppen in designerwinkels met kortingen tot 70?! Het kan bij Designer Outlet Roermond. In de ruim 150 winkels van dit enorme shopping centre vermaak je je rustig een hele dag!

Beachclub Koers Zuid

roermond, Limburg (5km)  -  Bij Beachclub Koers Zuid geniet je van loungen en watersporten in een relaxte sfeer. Een feest, (privé)les windsurfen of genieten in de zon op de oever: wat kom jij doen?

Foroxity Filmarena Roermond

roermond, Limburg (5.03km)  -  Geniet in deze filmarena van Foroxity van de nieuwste kaskrakers en blockbusters. De bioscoop is ook regelmatig het decor van live registraties van grote concerten, balletvoorstellingen of opera's. Dit is een stuk voordeliger dan een 'echt' kaartje.

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (6.5km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

Speeltuin Kitskensberg

roermond, Limburg (6.89km)  -  Klauter over de hekken, klim in een tonnetje en vind je weg terug in het doolhof. Speeltuin Kitskensberg is goed toeven voor gezinnen met kinderen tot achttien jaar.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantieboerderij De Middelhof