Uitstapjes vlakbij Wandelen vanaf Vesting 't...

Museum Het Petershuis

gennep, Limburg (0.06km)  -  Museum Het Petershuis beschikt over een collectie van archeologische en hedendaagse voorwerpen uit de regio. Het museum vormt een belangrijk onderdeel van de historie van Gennep.

Eethuis De Diepen

milsbeek, Limburg (4.1km)  -  Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

Golfhuisje Plasmolen

plasmolen, Limburg (4.83km)  -  Elke baan van midgetgolfbaan 't Golfhuisje heeft een minimale lengte van 12 meter. Hier kun je lekker actief bezig zijn met de hele familie! En voor- of achteraf lekker genieten in de brasserie!

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.22km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Camping Hengeland

afferden, Limburg (7.08km)  -  Vakantie met kinderen? Voor kids is er bij Camping Hengeland in het Limburgse Afferden genoeg te doen. Er is een zwembad, speeltuin en in het hoogseizoen een recreatieteam.

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant (9.2km)  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (10.33km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (10.42km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelen vanaf Vesting 't Genneperhuis