Uitstapjes vlakbij Boerderij Pret

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (1.57km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (1.91km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (1.97km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (2.53km)  -  Heerlijk ravotten in OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek: dat wil elk kind wel! Want hier kunnen ze spelen met water, zand en modder. Door het bos banjeren. In bomen klimmen en nog veel meer. Ook kinderen in een rolstoel kunnen hier komen spelen!

Hoogebeen Interieur

putten, Gelderland (2.74km)  -  Al veertig jaar is Hoogebeen Interieur in handen van dezelfde familie. De winkel beschikt over maar liefst drie etages vol met meubelen en verlichting.

Van Ganswijk Mode & G5 Putten

putten, Gelderland (2.86km)  -  Voor de nieuwste mode kun je terecht bij Van Ganswijk Mode & G5 Fashion Factory. De twee winkels liggen recht tegenover elkaar in Putten en richten zich beiden op een ander publiek. Van Ganswijk Mode is klassiek en stijlvol, G5 is jong en hip.

Strand Nulde

putten, Gelderland (3.53km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (3.64km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (4.09km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (4.18km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (4.23km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderij Pret