Uitstapjes vlakbij Adventure valley Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.47km)  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (1km)  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

Primark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (1.84km)  -  Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

Omnivents

zoetermeer, Zuid-Holland (2.18km)  -  Bedrijfsuitjes, themafeesten, een theaterdiner of een strandfeest. Omnivents heeft voor elke gelegenheid een passend evenement.

Nationaal Videogame Museum

zoetermeer, Zuid-Holland (2.39km)  -  Alles op free-play! Het Nationaal Videogame Museum heeft meer dan tweehonderd spelcomputers, homecomputers en arcadekasten staan. Zet je schrap voor een flinke dosis nostalgie!

Jump One

zoetermeer, Zuid-Holland (2.53km)  -  Spring als een ninja door indoor trampolinepark Jump One in Zoetermeer. Je hebt hier verschillende parcours om te trotseren.

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (2.75km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (3.7km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Dekker Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.2km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

Howdy's Pannenkoek Saloon

nootdorp, Zuid-Holland (4.27km)  -  Ben je in het wilde westen? Nee, het is Howdy's Pannenkoek Saloon! Dit pannenkoekenrestaurant lijkt op een echt westerndorp. Stoere cowboys en cowgirls brengen jou je pannenkoeken. Smullen maar!

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.27km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Boerderij 't Geertje

zoeterwoude, Zuid-Holland (4.28km)  -  Geef een flesje melk aan de pasgeboren lammetjes, voer de geiten of pluk eetbare kruiden op het wildplukpas bij biologische boerderij 't Geertje. Hier beleef je hoe het eraan toegaat op een boerderij.

SilverDome

zoetermeer, Zuid-Holland (4.51km)  -  Op het ijs van SilverDome in Zoetermeer gebeurt van alles. Kunstrijders oefenen hun kunsten, ijshockeyers gaan de strijd aan en er wordt gecurld. Hier vind je namelijk de enige officiële curlingbaan van Nederland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Adventure valley Zoetermeer