Uitstapjes vlakbij Activiteitenboerderij Jeu...

Galerie Helga Hofman

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (2.78km)  -  Galerie Helga Hofman bevindt zich in een mooi pand in Alphen aan den Rijn. De galerie biedt kunst aan van verschillende beeldende kunstenaars.

Zwembad De Hoorn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (4.46km)  -  Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

Museum De Bommelzolder

zoeterwoude, Zuid-Holland (4.73km)  -  In Museum De Bommelzolder maakt de bezoeker kennis met heer Bommel en Tom Poes en het gehele oeuvre van 'de vader van de Nederlandse strip': Marten Toonder.

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (4.83km)  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Vue Alphen aan de Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (4.89km)  -  Kijk een film in de knusse bioscoop Vue Alphen aan de Rijn. Met vier zalen is het een klein maar fijne bioscoop, die elke dag open is en beschikt over een heel breed assortiment.

Winkelcentrum De Aarhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (4.98km)  -  Winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn heeft voor ieder wat wils. Van kleding tot lunch, het is in dit overdekte winkelcentrum te verkrijgen.

Ski & Snowboard Xperience

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.16km)  -  Na een paar lessen bij Ski & Snowboard Xperience ben jij helemaal klaar voor de echte pistes in Oostenrijk! Oefenen kan door de rollerband op de eindeloze helling. Via de spiegel kun je je bewegingen controleren.

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.93km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Winkelcentrum Herenhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.96km)  -  Winkelcentrum De Herenhof is al sinds 1988 een vaste stek voor veel inwoners van Alphen aan den Rijn. Het aanbod varieert van modewinkels tot eetgelegenheden. Hier heb je alles bij de hand.

Zwembad De Does

leiderdorp, Zuid-Holland (5.99km)  -  Waterpret gegarandeerd bij zwembad De Does in Leiderdorp! Speciale watereffecten zorgen voor spanning in het recreatiebad. Een stoombad en een whirlpool maken de dag compleet.

Winkelcentrum De Ridderhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.33km)  -  Ga een gezellig dagje shoppen in Winkelcentrum de Ridderhof. Dit moderne winkelcentrum heeft de vorm van een tent en is van alle markten thuis. Zo vind je er speciaalzaken, eettentjes en kledingwinkels.

Museum Van Hemessen

woubrugge, Zuid-Holland (6.46km)  -  Ontrafel het mysterie rond het verdwenen dorp Jacobswoude en neem een kijkje in de geschiedenis van de Rijnlandse dorpen Woubrugge en Hoogmade in het Museum van Hemessen.

Boerderij 't Geertje

zoeterwoude, Zuid-Holland (6.58km)  -  Geef een flesje melk aan de pasgeboren lammetjes, voer de geiten of pluk eetbare kruiden op het wildplukpas bij biologische boerderij 't Geertje. Hier beleef je hoe het eraan toegaat op een boerderij.

Boomkwekerijmuseum

boskoop, Zuid-Holland (6.8km)  -  Bomen zijn prachtig! Bekijk de historie van de boom in het Boomkwekerijmuseum. Achter het museum is een boomkwekerij gevestigd met planten en struiken.

Stadsboerderij De Weidemolen

zoetermeer, Zuid-Holland (6.8km)  -  Stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer is niet zomaar een kinderboerderij. Kinderen kunnen ook op avontuur gaan op het avonturenpad of de waterspeelplaats. Ook valt er van alles te leren over de natuur in de kruiden- en bessentuin en in de...

Stadspark De Bult Leiden

leiden, Zuid-Holland (6.97km)  -  Niet te geloven dat deze mooie plek vol groen en speel/ligweiden vroeger een vuilstortplaats was. Nu is het een heerlijk park waar je goed kunt wandelen over de ruime paden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Activiteitenboerderij Jeu de Boer