Rederij Leerdam: arrangementen.

Arrangementen Ontdek de verborgen juweeltjes rond Glasstad Leerdam

Bekijk de activiteiten van Ontdek de verborgen juweeltjes rond Glasstad Leerdam. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Betuwe Rondvaart Acquoy »

Acquoy Leerdam Rondvaart 120 minuten op zaterdag in juni!!

Tijdens uw vaart stroomopwaarts over De Linge wordt u op de hoogte houden van hetgeen er te zien valt en passeert u de 14e eeuwse basiliek van Asperen, de stadswallen en maakt u een spannende passage van de "Nieuwe Hollandse Waterlinie" mee door het smalle sluisje bij Fort Asperen.
De boomgaarden en uiterwaarden zijn een geliefd jachtterrein van Reigers, Ooievaars, Ysvogels en wilde ganzen, u zult ze vrijwel zeker zelf kunnen zien! Na een van de vele bochten doemt opeens het Munnickenwiel op, de plaats waar tijdens een dijkdoorbraak een klooster volledig onder water verdween.
Gezeten op een van de 2 dekken op het comfortabele schip kunt u vanaf het Gat van Acquoy goed zien dat er ook in Nederland een Toren van Pisa staat.
Indien er bij een rondvaart van 120 minuten stroomopwaarts wordt gevaren, wordt er tussen de Betuwse dorpjes Gellicum en Rhenoy wordt een sierlijke draai gemaakt en vaart u rustig terug naar Leerdam. Wij varen heen en weer op de rivier de Linge.

arrangement toevoegen