Win vrijkaartjes voor een romantisch klassiek concert in Zutphen!

Tot en met 22 augustus is het Geelvinck Fortepiano Festival 2018 in Zutphen! Een muziekfestival vol klassieke en romantische muziek op historische, zeldzame instrumenten. Duo Musica Curiosa (Dennis James en Michael Tsalka) treedt 22 augustus om 20:00 uur op in het Geelvinck Muziek Museum Zutphen. Het duo combineert de door Benjamin Franklin in 1762 uitgevonden glasharmonica met historische fortepiano's. Bijzondere instrumenten die je waarschijnlijk qua klank wel herkent uit bijvoorbeeld filmsoundtracks en klassiekers, maar waarschijnlijk nog nooit in het echt hebt gehoord. Het wordt een magische en onvergetelijke avond met solo's en duetten uit de Barok, de Klassieke periode en de Romantiek. Het repertoire bestaat uit bekende werken van onder anderen Bach, Mozart en Chopin.

Laat tot en met 15 augustus een reactie achter en maak kans op 2 vrijkaarten voor dit historische, romantische concert op 22 augustus!

Geelvinck Muziek Museum in Zutphen

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 15 augustus 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 15 augustus 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.