1

Win 2 vrijkaartjes voor de tentoonstelling GIF! bij Naturalis

Weet jij welke planten en dieren giftig zijn? En wat gebeurt er eigenlijk als je wordt gebeten door iets giftigs? Je leert het in de tentoonstelling GIF! met Freek Vonk in de hoofdrol. Bekijk filmpjes en doe leuke proefjes waarbij je steeds meer leert over gif. Je ziet in deze tentoonstelling échte giftige kikkers, slangen en spinnen. Het topstuk van de tentoonstelling is Batman, de giftige koningscobra. Wist je dat gif ook heel nuttig kan zijn en vaak voor medicijnen gebruikt wordt? Na een bezoek aan deze tentoonstelling wel!

Er zijn voor kinderen allerlei leuke activiteiten. Kruip in de huid van Freek Vonk en ga mee met zijn ontdekkingsreizen. Help in het lab met het maken van antigif en kook je eigen maaltijd in de keuken. Wel oppassen dat je geen giftige zwammen in je soep gooit. Tijdens de gif-demonstratie kijk je mee over de schouder van de dierverzorger. Hij verzorgt iedere dag de giftige dieren uit de tentoonstelling! Zou jij dat durven, een giftige spin voeren?

Bezoek de tentoonstelling GIF! in Naturalis

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 8 februari 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 8 februari 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.