Win 2 vrijkaartjes voor Reddingsmuseum Dorus Rijkers!

Weet jij hoe het voelt om een redder te zijn? Na een bezoek aan Nationaal Reddingmuseum Doris Rijkers wel! Wil je weten hoe je een SOS-bericht verstuurt en ervaren hoe windkracht 10 aanvoelt? Doe dan mee met deze winactie en win twee vrijkaartjes voor het kindvriendelijkste museum van Nederland! Het museum werd in 2017 namelijk door 4000 museuminspecteurs verkozen tot Kidsproofmuseum 2018. Je leert hier zelf scheepsknopen leggen en je test met het Heldenspel hoe moedig je ├ęcht bent. Heb jij het in je om iemands redder in nood te zijn?

Tegenwoordig hebben we snelle boten om mensen op zee te helpen, maar vroeger moesten ze genoegen nemen met roeibootjes of een reddingsboot die te paard het water in werd gesleept. Verschillende historische reddingsboten zijn in het museum en buiten voor het museum te zien, zoals een havenreddingsboot uit de Tweede Wereldoorlog. Leuk: in de maanden april tot en met oktober kun je zelf meevaren op een reddingsboot!

Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 1 april 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 1 april 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.