Win 2 vrijkaartjes voor het Museum van de 20e Eeuw!

Je loopt over de dijk langs het water. Aan de ene kant zie je pittoreske huisjes staan, aan de andere kant een haven met heel veel boten. Welkom in Hoorn! Als je binnenstapt in het Museum van de 20e Eeuw is het meteen één groot feest der herkenning. Iedereen die in de twintigste eeuw heeft geleefd ziet hier wel iets wat hem of haar doet terugdenken aan vroeger. Misschien is het dat ouderwetse klaslokaal, of die herenkapper. Of doet de Legotafel je aan je kinderjaren denken? Jong en oud gaan in dit museum op ontdekkingstocht door het verleden. De kinderen ontdekken hoe de huiskamer van hun grootouders eruit zag, terwijl de grootouders zelf herinneringen ophalen.

Tot en met 6 januari 2019 vind je in het museum een tentoonstelling over ruim 40 jaar Buurman en Buurman. Grote poppen, speel- en knutselplekken en fotowanden laten je kennis maken met de handige buurmannen uit de animatieserie. A je to!

Ga terug in de tijd in het Museum van de Twintigste Eeuw.

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 mei 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 mei 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.