Win 2 vrijkaartjes voor GeoFort!

Verdwalen eng? Nee, bij GeoFort is het leuk en leerzaam! Het fort op het grote forteiland is omgebouwd tot een spannende attractie met allerlei activiteiten. Je ontdekt hier alles over kaarten en navigatie door speurtochten en experimenten. Kruip in de huid van een spion en leer hoe vleermuizen navigeren in de Vleermuisspeeltuin.

In de GeoExperience ontdek je binnen Ʃn buiten heel veel nieuwe dingen. Ga aan de slag als spion en stap in een vliegtuig met spionagecomputers om illegale praktijken te ontmaskeren. Buiten gaat de GeoExperience verder. Volg in het doolhof een geurspoor die je de weg wijst en hou je hoofd koel in de desoriƫntatietunnel. Kan het voor jou nog spannender? Dan is Expedition Earth iets voor jou. Je waant je in een grote lift en dan start er een levensechte film die je meeneemt 6000 km onder de grond. Lukt het om het middelpunt van de aarde te bereiken?

Leer alles over kaarten en navigatie bij GeoFort

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 25 april 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 25 april 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.