Win 2 vrijkaartjes voor Science Centre Delft

Ga aan de slag als onderzoeker in Science Centre Delft en ontdek bijzondere uitvindingen! Volg een technische workshop, maak een robotje of bouw een vogelhuisje. Je kunt het hele jaar door meedoen aan interessante workshops, waarbij je samen met TU-wetenschappers en studenten heel wat leert over techniek. Op de website van het Science Centre Delft staat de agenda met deze en nog veel meer workshops - superleuk voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar. Na een bezoek aan het Science Centre Delft weet je dat techniek helemaal niet moeilijk is. Het is slechts een kwestie van durven en doen!

Science Centre Delft is genomineerd voor de Museumprijs 2018! Vind jij dat het museum deze prijs verdient? Stem dan op Science Centre Delft!

Ga aan de slag als onderzoeker in Science Centre Delft

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 mei 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 mei 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.