Win 2 vrijkaartjes voor het Aalsmeer Flower Festival

Het Aalsmeer Flower Festival laat je zien hoe planten en bloemen op zijn mooist zijn! Tijdens dit evenement staat alles in het teken van heerlijk ruikende bloemen. Het festival bestaat in 2018 vijf jaar en dat wordt gevierd met het thema 'Feest!' De twee locaties van het festival zijn dit jaar extra feestelijk. Op locatie The Beach aan de Oosteinderweg beelden arrangeurs het feestthema uit in bloemenarrangementen. Bezoek hier ook de showtuin en demonstratiestands, schuif aan bij diverse workshops, sta oog in oog met kleurrijke bloemenmaskers en laat je verleiden door eetbare bloemen.

De andere locatie, Tuinbouwmuseum De Historische Tuin, bevindt zich op een prachtige akker aan het water. Je ontdekt hier te tentoonstelling ROOOZ met de mooiste rozensoorten en kunt bieden op bloemen in de veilingzaal. Geniet van de prachtige tuin met bloemen en vergeet niet even neer te ploffen op het terras.

Ontdek de mooiste bloemen bij het Aalsmeer Flower Festival

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 mei 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 mei 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.