Win 2 vrijkaartjes voor het Science Centre Delft!

Wetenschap moeilijk? No way! Een trein laten zweven, racen tegen een zelfsturende robotauto, je eigen vliegtuigvleugel ontwerpen: duik in het Science Centre Delft in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Hier leer je spelenderwijs alles over uitvindingen, experimenten en proefjes. De ideale bestemming voor nieuwsgierige aagjes die vooral lekker veel zelf willen doen tijdens een dagje uit! Misschien lijken sommige proefjes moeilijk, maar dat zijn ze absoluut niet. Ook als je nul verstand hebt van wetenschap of techniek is alles te begrijpen en leuk om te doen. En om je extra uit te dagen staat niet overal uitleg bij, zodat je zelf op onderzoek uitgaat! Toch advies nodig? Dan schieten studenten van de TU Delft je graag te hulp.

Doe mee met de winactie en maak kans op twee toegangskaartjes voor het Science Centre Delft! De tickets zijn geldig in november 2018, december 2018, januari 2019 en februari 2019.

Ga aan de slag als onderzoeker in het Science Centre Delft

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 oktober 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 oktober 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.