Win 2 kaartjes voor Margriet Winter Fair 2018!

Kom op de Margriet Winter Fair met je zus, vriendin of collega in de stemming voor de meest betoverende decembermaand ooit! Koop kerstcadeautjes of maak er zelf een, test producten en doe feestelijke wooninspiratie op. Ontmoet columnisten en redactieleden van Margriet en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers. Snuffel rond op de kerstmarkt, ontdek kledingtrends op de catwalk en stel met behulp van profs je ideale kerstmenu samen. Er zijn meer dan 300 stands die je helpen te schitteren tijdens de feestdagen!

Margriet Winter Fair 2018 vindt plaats van vrijdag 23 tot en met donderdag 29 november 2018 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 18:30 uur. Doe mee en win twee kaartjes voor een betoverende dag!

Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 11 november 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.