Win 2 kaartjes voor DierenPark Amersfoort

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee vrijkaarten voor DierenPark Amersfoort! Een kleine dierfanaat thuis? In DierenPark Amersfoort is van alles te beleven! Klauter via de avontuurlijke Klim Alles-route boven de beer, glijd langs de hyena’s en duik op tussen de leeuwen. Met je fietsboot vaar je langs de giraffen en in Snavelrijk vliegen de vogels je om de oren. Ontdek het meest speelse dierenpark van Nederland!

Midden in het bos stap je even een andere wereld binnen. Door het gebruik van het vele glas zijn de dieren wel heel dichtbij en de kleintjes kijken vanuit de buggy gewoon mee. Wist je dat DierenPark Amersfoort de enige dierentuin is waar vier generaties olifanten samenwonen? Het bosrijke park is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen en dieren spotten houdt.

Tijdens schoolvakanties en in de weekenden zijn er voor de kinderen extra leuke activiteiten te beleven. Zo stap jij in de herfstvakantie een bos vol gigantische dino’s binnen, waar onze dino-beveiligers elke dag met gevaar voor eigen leven voor de dino’s zorgen. Ga met hen mee op pad en ervaar hoe het is om een échte dino-beveiliger te zijn. Als je durft …

Lees meer over DierenPark Amersfoort

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 19 oktober 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 19 oktober 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.