Win 2 kaartjes voor Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg

Verken één van de oudste ondergrondse gangenstelsels van Zuid-Limburg en verwonder je over de verhalen over de blokbrekers die eeuwenlang mergel wonnen om kastelen en kerken te bouwen. Leef mee met de mensen die zich in tijden van oorlog verscholen en verken de geheime plekken waar ze zich verstopten. Bewonder de prachtige schilderingen en sculpturen in de grot. Een indrukwekkende tocht!

De vluchtgangen van de Fluweelengrot brengen je naar de Kasteelruïne. Hier waan je je in vervlogen tijden, toen ridders en jonkvrouwen door de gangen liepen. Wandel door de ridderzaal, de wapenkamer en de kapel. Het kasteel siert sinds 1050 Valkenburg en is een baken voor de stad en de omgeving. En nog steeds de enige hoogteburcht van Nederland. Vanaf de burcht heb je een adembenemend uitzicht over Valkenburg.

Doe mee en maak kans op twee vrijkaarten voor Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg.

Op avontuur in Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 1 januari 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 1 januari 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.