Win 2 vrijkaartjes voor het China Light Festival in Ouwehands Dierenpark!

Beleef een betoverend spektakel in Ouwehands Dierenpark tijdens het magische lichtfestival China Light. Hier bewonder je van 30 november 2018 tot en met 6 januari 2019 metershoge lichtkunstwerken. Het dierenpark wordt omgetoverd tot een winters lichtfeest voor alle leeftijden. Ontdek de magie van het Oosten en laat je meenemen op reis langs alle lichtobjecten. Alle lichtkunstwerken die je in het park ziet zijn gemaakt door Chinese kunstenaars. Doe mee met deze prijsvraag en maak kans om de magie van het China Light Festival zelf te ontdekken!

China Light is in de periode van 30 november 2018 tot en met 6 januari 2019 van 17:30 uur tot 21:00 uur te bezoeken in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Bekijk meer informatie over de China Light avonden of bestel tickets met korting op de website van het China Light Festival.

Ontdek de magie van het China Light Festival

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 10 december 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 10 december 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.