Win 2 vrijkaartjes voor het Museum van de 20e Eeuw!

Het Museum van de 20e Eeuw is een interessante tijdreis voor jong en oud! Het alledaagse leven van nu is heel anders dan dat van onze ouders en grootouders. Maar hoe anders precies? Hoe zag hun leven eruit in de vorige eeuw? Verbaas je over de vele ontwikkelingen in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn. Snuffel aan het verleden in de woonkamer van opa en oma en gluur eens naar binnen bij een ouderwetse herenkapper.

Bezoek ook de expositie 'Floris, 50 jaar jeugdheld' en stap binnen in het kasteel uit deze succesvolle televisieserie! Een feest van herkenning voor de fans. En jongere generaties kunnen kennismaken met een middeleeuwse held die nog springlevend is.

Ga terug in de tijd in het Museum van de Twintigste Eeuw.

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 30 april 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 30 april 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.