Win 2 vrijkaarten voor speeltuin Linnaeushof

Kom naar Europa ’s grootste speeltuin Linnaeushof! Hier spelen kinderen nog écht. Dankzij de ruim 350 speeltoestellen en attracties kunnen ze heerlijk actief spelen en hun eigen fantasie volgen.

Peuters en kleuters spelen naar hartenlust op de vele schommel-, draai- en klimtoestellen in de afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin. Naast een grote zandspeelplaats vind je hier ook een educatief verkeersdorp en een luchtkussen in de vorm van een echt kasteel met ophaalbrug. Oudere kinderen vermaken zich in de grote speeltuin, met speeltoestellen die wat meer uitdaging bieden. Zo kunnen zij zich bijvoorbeeld omhoog hijsen in de Toffe Toren of zichzelf en andere uitdagen op de hindernisbaan. Op warme dagen is het heerlijk spetteren in de waterspeeltuin.

Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 30 april 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.