Win 2 kaartjes voor het preHistorisch Dorp

In het preHistorisch Dorp maak je in één dag een tijdreis van 15.000 jaar. Onderweg ontmoet je jagers uit de steentijd, boeren uit de prehistorie en ambachtslieden uit de middeleeuwen. Maak een praatje en laat je verrassen door hun verhalen over het dagelijks leven in het verleden.

Dit jaar opent het museum haar poorten dagelijks om 10:00 uur, een uur vroeger dan vorig jaar. Op dit tijdstip staan de bewoners op: zie hoe ze hun vuurtjes aanwakkeren, hun bedden opmaken en hun eerste pannetje eten van de dag klaarmaken. Jij mag ze uiteraard helpen bij alle dagelijkse huishoudklusjes. Vroeger had men daar een dagtaak aan! Hout hakken, vuur maken, graan malen, touw slaan - het kan allemaal in het preHistorisch Dorp en meer dan ooit tevoren.

Reis door de tijd in het preHistorisch Dorp!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 mei 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 mei 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.