Win 2 vrijkaartjes voor Drouwenerzand Attractiepark

Op zoek naar een onvergetelijke en voordelige dag uit met het hele gezin? Ga dan naar Drouwenerzand Attractiepark. Voorbij de toegangspoorten is al het eten en drinken helemaal gratis! Vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs. Kom onbeperkt genieten zonder dat je steeds je portemonnee hoeft te trekken. Lekker makkelijk!

Drouwenerzand Attractiepark is gericht op gezinnen met kinderen vanaf ongeveer drie jaar. De speeltoestellen dagen kinderen uit om lekker te gaan klimmen, klauteren en schommelen. Er zijn stoere attracties en attracties waar de kinderen samen met een (groot)ouder in kunnen, gezellig samen herinneringen maken. 'Weet je nog opa, dat we toen samen in de autootjes gingen?' Doordat het park overzichtelijk is ingericht, de attracties en speeltoestellen voor het hele gezin zijn en er meer dan voldoende zitgelegenheid is, geniet iedereen van een ontspannen dagje weg.

Voor lefgozers is er sinds april 2018 de attractie Freak Out, die je al draaiend meeneemt de hoogte in, van voor naar achteren. In 2019 komen er maar liefst twee nieuwe attracties, de Dierenmolen en de Dumbo.

Drouwenerzand Attractiepark: voordelig plezier!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 30 juni 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 30 juni 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.