Win 2 vrijkaartjes voor muziektheater Belle en het Beest

Belle is een mooi, jong, zorgzaam meisje uit het volk. Haar vader heeft zich opgewerkt naar de gegoede burgerij, maar de familie staat op goede voet met alle dorpelingen. Dan slaat het noodlot toe. Prins Alain is de kroonprins van het land. Zijn ouders leven gescheiden en zijn vader de koning leidt hem met harde hand op voor het toekomstige koningschap. De druk verhardt Alain. In hun jeugd kunnen Belle en Alain nog onbevangen met elkaar spelen. Als de jaren verstrijken drijven hun verantwoordelijkheden ze uit elkaar. Maar het lot laat zich niet temmen en dwingt ze naar elkaar terug…

Na producties als Alice in Wonderland, de Tovenaar van Oz, Aladdin en Repelsteel heeft Theatergroep Trappaf dit jaar gekozen voor Belle en het Beest. Het beroemde verhaal kreeg een eigen invulling met nieuwe teksten en personages, maar het basisverhaal bleef stevig overeind. Voor de nieuwe liedjes componeerde Ron van Riel weer prachtige muziek. De regie is van Loes Schouten-Lommerse. Op het terrein van het Natuurtheater ligt 'De Rode Lelie', een gezellig boscafé waar je voor en na de voorstelling en in de pauze iets kunt eten en drinken op het grote terras. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje.

Na de première op 26 mei zijn er nog uitvoeringen op 30 mei (Hemelvaartsdag), 2, 9 en 10 juni, telkens om 14.30 uur. Op zaterdag 1 juni is er een avondvoorstelling om 19.00 uur. Je kunt kaartjes winnen voor de voorstellingen van 9 of 10 juni.

Kom naar de openluchtvoorstelling Belle en het Beest van Theatergroep Trappaf

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 mei 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 mei 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.