1

Win 2 kaartjes voor familievoorstelling 'De club van lelijke kinderen'

Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken. En daarmee begon voor Paul een groot avontuur…



De club van lelijke kinderen is het inmiddels bijna klassieke boek van Koos Meinderts, geschreven in 1987, maar nog steeds actueel. In overleg met de auteur is het boek bewerkt tot een leuke theatervoorstelling, die je ook aan het denken zet. Win twee kaartjes voor de middagvoorstelling van 7 juli in het mooie Openluchttheater Overloon.

Kom naar de familievoorstelling 'De club van lelijke kinderen' door jeugdtheatergroep de Kersouwe

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 27 juni 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 27 juni 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.