Win 2 vrijkaartjes voor Circus Lorelly

Na één keer als kind naar het circus te zijn geweest, waren Yoshi Berends en Lennart Schoppers verkocht aan de geur van zaagsel en popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. Jarenlang speelden zij circusje in de achtertuin of met playmobil, tot ze elkaar bij toeval ontmoeten. Zij bezochten vele circussen en praatten met vele professionals uit deze bijzondere wereld. Vervolgens werkten zij op allerlei manieren bij circussen, om maar te voelen hoe het is om echt circusman te zijn. Jongleren, trapeze, eenwiel fietsen, alles is geprobeerd. Het grootste succes hadden zij als de domme en de slimme: Lennart als clown Frasco en Yoshi als spreekstalmeester. Samen vormen ze een duo dat vele kinderen op het puntje van de stoel laat zitten. Dit was het moment om zelf een circus te beginnen. Er werd een piste getimmerd en geschilderd en een artiesteningang gefabriceerd van houten latten en oude gordijnen. De eerste voorstelling bleek een succes! Circus Lorelly was geboren, zoals circus hoort te zijn.

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes voor hun fantastische show op 7 augustus, om 14:00 uur in Openluchttheater De Pinkenberg Velp.

Kom naar de openluchtvoorstelling van Circus Lorelly!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 juli 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 juli 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.