Win 2 vrijkaartjes voor Fuse Live

Vergeet wat je denkt te weten over klassieke muziek, violen en ongemakkelijke concertgewoontes: Fuse neemt je in no-time mee in hun muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had.

Fuse zou je kunnen kennen als huisband van Podium Witteman, maar weinig mensen kennen de route die Fuse sinds 2012 heeft afgelegd: honderden optredens, van rokerige clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok maken de groep virtuoos, aanstekelijk op elkaar ingespeeld en overtuigend enthousiast over de muziek die ze je voorschotelen. Hun debuutalbum ‘Studio’ werd genomineerd voor de Edison Klassiek Publieksprijs 2017. Begin dit jaar verscheen het vervolg: Studio 2.

Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaartjes naar hun optreden op 11 september in Openluchttheater Universiteit Twente. Het concert begint om 19:30 uur.

Genieten van Fuse Live

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 augustus 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 augustus 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.