Win 4 kaartjes voor het Rijksmuseum van Oudheden!

Heb jij altijd al een echte detective willen zijn? Kom dan naar het Rijksmuseum van Oudheden en beleef de spannendste dag van je zomervakantie. Dieven willen een beroemd beeld uit het museum stelen. Daarom heeft professor Aardewerk je hulp nodig. Lukt het jou om als detective alle aanwijzingen te vinden en de kunstroof te voorkomen?



Met de gratis kunstdetective-speurtocht ga je op onderzoek in het kindertekenatelier Studio RMO en de tijdelijke tentoonstelling Middeleeuwse tuinen. Er is slim speurwerk nodig: je onderzoekt Griekse beelden, archeologische voorwerpen en neemt vingerafdrukken. Als je de codes kraakt, de geheimen ontrafelt en alle bewijsstukken verzamelt voorkom je de kunstroof. Vertel professor Aardewerk welke verdachte de echte dief is en wat zijn of haar plannen zijn. Als je goed zit, maak je kans op een mooie prijs!



Ook bij deze prijsvraag hoort een mooie prijs, want er zijn dit keer vier vrijkaartjes te winnen. Een prijs voor het hele gezin!

Rijksmuseum van Oudheden in Leiden

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 30 juli 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 30 juli 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.