Win 2 vrijkaartjes voor jumpen bij Fun Center Amstelveen

Fun Center Amstelveen heeft meer dan dertig trampolinevelden met interactieve elementen, twee dunking zones, een tumblingbaan en een foampit. Probeer al jumpend de bal in de basket te gooien voor een echte slam dunk! Of balanceer over een strakgespannen lijn naar de andere kant van de foampit. Met de schuine wanden lukt het vast om zo'n gave backflip te maken. En wie maakt als eerste een salto? Bij Fun Center Amstelveen kun je je helemaal uitleven. De Jumpers coaches geven je graag tips waarmee je al snel kunt jumpen als een baas. Doe mee en win twee vrijkaartjes voor een actieve middag vol plezier!

Bij Fun Center Amstelveen is trouwens nog veel meer te beleven en te doen, zoals lasergamen, indoor golf, karaoke, arcade en pool billiards.

Ga indoor jumpen bij Fun Center Amstelveen en combineer dit met lasergamen, golfen en nog meer activiteiten

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 11 oktober 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 11 oktober 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.