Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

Wat als er nou eens een speelparadijs was met naast de bekende klim- en klauter speelmogelijkheden en superglijbanen ook nog een unieke peuterzone, een lasergame arena (gratis bij een regulier ticket) en zelfs een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als ouder geen omkijken naar ze hebt en zelf kunt ontspannen in de comfortabele stoelen. Gelukkig is dat speelparadijs er gewoon: Monkey Town Delft. En wil je als ouder toch ook wat meer actie? In dit speelparadijs is een fitnessdeck met een perfect uitzicht over de speelhal.

Langskomen? Misschien ben jij de gelukkige en win je exclusief via DagjeWeg.nl twee vrijkaarten voor Monkey Town Delft!

Wild West, lasergamen, een 5D-bioscoop, klimmen, klauteren en vooral veel spelen in indoor speelparadijs Monkey Town Delft

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 augustus 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 augustus 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.