Beoordelingen Themapark Archeon

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 maart 2019

Datum beoordeling: 1 maart 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Fantastisch dagje uit. Alle medewerkers waren enthousiast over wat ze deden en aardig en geduldig voor kinderen.

Beoordeling gegeven door Wilschut.

Heel veel geld voor bijzonder weinig vermaak!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-2-2019

Datum beoordeling: 16 februari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

2 volwassenen + 1 kind + parkeren: € 70 voor bijna niets! We waren half feb, prachtig zonnig weer . Er waren geen shows, er liep een handjevol verklede mensen, maar er gebeurde verder niets. Je kon in wat hutten kijken, maar voor een dergelijk bedrag mag je meer verwachten. Dochter vond speeltuin het leukst, maar die is in elke woonwijk te vinden. Archeologen: als het geen hoogseizoen is en er zijn geen shows: zorg voor een aangepaste entreeprijs!,

Beoordeling gegeven door N.N..

erg leuk en leerzaam!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-01-2019

Datum beoordeling: 20 januari 2019

Reisgezelschap: met een groep

Ik vind het een leuk park! Er is veel te zien en je leert ook nog wat... Ik was er met mijn familie en van de kleinste van 4 tot de oudste van 77 hebben we ons prima vermaakt... De medewerker zijn bovendien heel aardig en behulpzaam. Eén van onze groep moest na sluitingstijd , in het donker naar het station lopen en een medewerker die eigenlijk al op weg naar huis was, is helemaal met haar mee gelopen... heel erg aardig dus...

Beoordeling gegeven door liesbeth zuiver.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-09-2018

Datum beoordeling: 2 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn met 3 volwassen een baby en een 10jarige naar het archeon geweest. Wat ontzettend mooi en leuk opgezet. Er is van alles te doen en het is zeer leerzaam. De vrijwilligers gaan zeer goed op in hun rol, waardoor de beleving zeer realistisch is. Kortom... top uitje!

Beoordeling gegeven door Pascal meier.

Informatief
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 juni 2017

Datum beoordeling: 15 december 2017

Reisgezelschap: gezin

Een leuk interessant (openlucht) Museum. Heel informatief.

Beoordeling gegeven door L. Blaakman.

Erg leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 mei 2017

Datum beoordeling: 5 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was ons eerste bezoek aan het Archeon en dat is erg goed bevallen. Het is een leuk park met aantrekkelijke onderdelen. De toegang is wel aan de prijzige kant. Dank zij Museumkaart valt dat dan natuurlijk erg mee. Maar dan moet je weer betalen voor aparte onderdelen. Overigens wijken die prijzen niet af van andere attractieparken. Eén minpunt: de wachttijd bij de toegang was veel te lang, bijna een uur. De kassa's bij het Archeon zijn een bijna prehistorische voorziening. Jammer, dat moet beter kunnen. Ik zag dat bij de kassa mensen ook Museumkaarten konden kopen. Dat houdt natuurlijk vreselijk op. Een wachttijd om binnen te mogen van een kwartier is acceptabel.

Beoordeling gegeven door H.R.van Raalte.

zoveel te doen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 maart

Datum beoordeling: 12 maart 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben genoten ook van alle vrijwilligers die daar een rol in hebben gespeeld Een ideale leerzame plek voor kkinderen

Beoordeling gegeven door Marian Ton.

Mooi opgezet, veel bijbetalen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-1-2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Mooi opgezet park, veel verschillende indrukken uit meerdere periodes uit oudheid. Negatief punt was dat er voor extra activiteiten extra moest worden bijbetaald, hetgeen niet duidelijk stond vermeld (schaatsen / dingen maken)

Beoordeling gegeven door Mijnders.

Viel wat tegen...
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 december 2016

Datum beoordeling: 29 december 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ruim 30 minuten wachten voordat we naar binnen konden (lange wachtrij, maar ook erg trage apparatuur) Mensen voor ons hadden Museumjaarkaarten, duurde vrij lang voordat alles gescand was. Zelf vond ik ruim 70 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen erg veel geld voor wat er te doen was. Boogschieten was erg leuk de ijsbaan ook (wel erg druk) maar verder was er niet veel entertainment.

Beoordeling gegeven door Fam van Wincoop.

Leuk dagje uit
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 oktober 2016

Datum beoordeling: 5 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Personeel uiterst vriendelijk en hulpvaardig hetgeen een zeer groot compliment waard is. Voor gehandicapten die gebruik moeten maken van rollator of rolstoel is het park zeer ongeschikt. Bij iedere verplaatsing is de kans op vallen aamwezig. Drempels zijn onneembaar en trappen (bv museum) bieden geen toegang naar deze bezienswaardigheid.et kleine aanpassingen moet het mogelijk zijn het park ook voor deze groep tot een leuke dag te maken.

Beoordeling gegeven door Eric de Nijs.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 september

Datum beoordeling: 29 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat hebben we een geweldige dag mogen beleven. Zijn er een dagje met ons gezin geweest en opa en oma waren mee. Onze twee kinderen dochter van 5 jaar en zoon van bijna drie hebben enorm genoten. Onze zoon vond het gevecht in de arena geweldig en onze dochter alle activiteiten zoals broodjesbakken en armbandjes maken. Het enige minpunt is de service bij de kassa. Bij meerdere klanten werd er te veel afgerekend.

Beoordeling gegeven door Jil.

formidabel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 augustus

Datum beoordeling: 17 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

spetterende acteurs net echt heel leerzaam grandioze sfeer

Beoordeling gegeven door ingrid brouwer.

Archeon leerzaam en zeker de moeite waard
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-08-2013

Datum beoordeling: 6 september 2013

Reisgezelschap: gezin

Wat een leuke dag hebben we gehad bij het Archeon. Voor ons jongste kind van 8 jaar hebben we activiteitenpas extra gekocht en dat vond ze helemaal geweldig. Ze mocht een broodje roosteren, kaarsje maken van bijenwas, mozaïek maken, armbandje maken, een fibula (voorloper van de knoop) maken en ze kreeg ook nog een kartonen Romeinse strijdhelm. Vooral de voorstellingen waren heel leuk met veel humor. Je merkt en ziet dat er veel vrijwilligers in dit park aan het werk zijn. Mensen met passie voor hun hobby. Eén van onze oudste kinderen vond het boogschieten heel leuk. Het was een aparte beleving om te ervaren hoe de mensen vroeger hebben geleefd. Kortom zeker een aanrader om naar toe te gaan, zeker als je kinderen heel leergierig zijn.

Beoordeling gegeven door Fam. van de Ven.

hele dag plezier,veel te zien, voor jong en oud
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei 2012

Datum beoordeling: 24 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Vanaf 's morgens tot laat in de middag zijn er diverse activiteiten. Er is een riddertoernooi en een gladiatorgevecht, echt de moeite waard. Je kan zelf ook aan verschillende activiteiten meedoen. Leuk voor jong EN oud!

Beoordeling gegeven door samantha.

Leerzaam en leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-12-2011

Datum beoordeling: 28 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk en educatief park. Realistisch opgezet. Het personeel neemt alle tijd voor je om over een tijdperk te vertellen. De voorstellingen zijn levendig en duren gelukkig niet al te lang. Hoewel het park niet groot is neemt het toch een dag in beslag om alles te zien en mee te maken. Heel leerzaam en leuk allemaal. Onze dochter heeft zich geen moment verveeld. Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door B.V..

super leuk en indrukwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 23 juli 2011

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

De shows waren fantastisch. Echte ridders in gevecht op paarden en één met gladiatoren in de arena. Ook de soldatenles vonden de kinderen geweldig. Ze mochten zelfs met speren werpen. De medewerkers legden alles op een leuke manier uit in de rondleidingen. Er was veel te doen voor de kinderen. Kortom een heerlijke dag gehad, ondanks dat het deze dag regende.

Beoordeling gegeven door Leoni van Reeuwijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 1 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leerzaam wat betreft de geschiedenis van ons land, van heel vroeger en de kinderen kunnen door dingen te maken ervaren hoe simpel het was en is. Het riddergevecht was echt een hoogtepunt. Ook het restaurant is zeker berekend op veel volk!!!

Beoordeling gegeven door Van den Hee.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfst 2009

Datum beoordeling: 19 februari 2010

Was erg leuk,vooral die leuke doe-dingen voor de kinderen! Ze willen graag nog een keer!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 11 oktober 2009

Leuk en leerzaam, een uitstapjein de tijdmachine! Een fantastische mix tussen plezier, spelen en dingen leren. He park is fraai aangekleed. Je waant je echt in oude tijden. Er is veel te zien, maar zeker ook veel te ervaren. Een dag is eigenlijk te kort om alles te zien en te beleven. Mijn dochters van 5 en 7 hebben genoten. Maar ook wij hebben soms nog wat kunnen leren!

Beoordeling gegeven door Inge.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juli 2009

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

We zijn met een groep meiden van de scouting (kinderen 7 t/m 11 jaar) tijdens ons jaarlijkse zomerkamp in het Archeon geweest. de kinderen hebben er ontzettend van genoten. Voorla het maken van de diverse dingen vile erg in de smaak zoals de armbandjes, de kaarsjes en het calligraferen. Leuk om te zien dat de "nintendogeneratie"helemaal opgaat in het meehelpen met het fijnmaken van het koren om brood te maken! Ook naar het verhala van de chirurgijn luisterden de kinderen ademloos en ook werd de inhoud van de buidel van een romein uitgebreid bestudeerd en door de romein uitgelegd. Klasse!

Beoordeling gegeven door marcel vaupell.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli '07

Datum beoordeling: 18 juli 2009

Wij, maar vooral ook de kinderen hebben genoten. Reactie van een van de kinderen: "Archeon? O, dat is zo leuk, daar wil ik nog eens naar toe!" De kinderen zijn dit daagje niet vergeten, zelfs na 2 jaar niet. Het is leerzaam, leuk en je hebt er ook 'doe- en kijkdingen'! Vooral de voorstelling in de Arena, met aansluitende de daarbij behorende maaltijd van het eten van brood en vlees, was een mooie afsluiting van het dagje Archeon.

Beoordeling gegeven door C. Stam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juni 2009

Datum beoordeling: 7 juli 2009

Ik was als begeleidster mee met groep 6 van onze basisschool. Wij zijn naar het Archeon in Alphen a/d Rijn geweest. Kinderen reageren vaak van he bah, het Archeon, allemaal geschiedenis. Na de hele dag waren de kinderen erg enthousiast over de hele dag. Zelf komen wij al een aantal jaar bij het Archeon met onze kinderen en zij blijven het leuk vinden. Je moet de kinderen gewoon goed bij de les houden en zeker in het hoogseizoen doen zij bij het Archeon erg leuke dingen. Zowel voor meisjes en jongens zijn er activiteiten om te doen, zoals boogschieten, vlot varen, kano varen (met verborgen vaarweggetje), kaarsjes maken, vilten armbandjes maken. Ook om te zien is er genoeg, het gladiotorengevecht, het riddertoernooi. Voor de innerlijke maag kun je goed terecht in de herberg. Als je voor de kinderen de speurtocht neemt met paspoort komt je in ieder geval in ieder tijdperk terecht, waar mensen in kleren van die tijd informatie geven over het hoe en wat van dat tijdperk. Wij vinden het nog steeds een aanrader voor mensen met kinderen tot zeker wel 12 jaar. Ook kunnen zij veilig zelf het park over (mits zij een zwemdiploma hebben ivm water dat aanwezig is).

Beoordeling gegeven door A.M. Caspers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 3 juli 2009

Met 8 kinderen geweest. Erg leuk en ook heel leerzaam! Kinderen werden bezig gehouden leuke show goede service alles top!

Beoordeling gegeven door merel Lemmens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 of 2x per jaar

Datum beoordeling: 18 juni 2009

ik vind het argeon heel erg leuk! er valt veel te zien en te beleven. Ik voel me daar echt thuis als ik daar ben. de huisjes zijn ook erg tof!

Beoordeling gegeven door Melanie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 8 maart 2009

Bijzonder leuk en leerzaam, goed opgezet, erg de moeite waard voor een dag uit. Eigenlijk vraagt het om nog zo'n uitdagje

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

zou zo grra geens met mijn kinderen en dagje uit willen naar archeon en hun het gevoel laten beleven van back to basic dat niets vanzelfsprekend is tegewoordig vinden kinderen alles maar gewoon zoals een simpele boterham met pindakaas, in archeon waarw e nog nooit geweest zijn is als zoals men vroeger leefde lijkt mij een unieke kans om kinderen ervan te overtuigen dat het vreger allemaal heel anders was, want als ik ze vertel van mijn jeugd geloven ze me nooit , als ik zeg wij hadden geen computers en tv op de kamer

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Erg leuk voor kinderen. Veel vertier ridders, gladiatoren maar ook veel interessante lessen over hoe men toen leefde. BV het maken van sieraden, riemen etc. We gaan er zeker nog een keer naar toe.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 6 december 2008

Goed opgezet, zeker als je met drie kleinzoons daar naar toe bent geweest. Begeleiding voor de jongeren van 5 en 7 jaar is gewoon goed.

Beoordeling gegeven door D. van der Hoeven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind september/begin oktober

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Super leuk. Er is van alles te doen. We hebben van koperdraad sieraden gemaakt. Het gladiatoren gevecht was best eng. Verleden jaar hebben we zelfs een gebakken sprinkhaan gegeten. De kinderen mochten het graan malen voor brood. Er zijn oud hollandse spelletjes zoals paardrijden (een paardenpak aan en dan ringstoten), hoefijzer gooien etc. Je kan huisjes van vroeger bekijken, bootje varen, te veel om op te noemen. Maar heel leuk voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door Norma Lubberink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 augustus

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

ook vooral erg leuk voor kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-09-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

zeer gezellige dag gehad

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-05-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

zeer gezellige dag gehad

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24 juli

Datum beoordeling: 19 september 2008

Naar het ridderfestival in het Archeon te Alphen aan den Rijn. Het was een prachtige warme dag maar helaas was er in het Archeon bijzonder weinig te doen. De huisjes van vroeger werden niet bewoond. In een van de hutjes stond een verlaten boterham, dus kennelijk moest er wel iemand aanwezig zijn. Gewerkt (oude beroepen uitgevoerd) werd er niet. Er kwam een gevecht tussen ridders te paard waarvan we er dus precies 2 gezien hebben. In de arena werd dan nog een vechtvoorstelling gegeven en dat was het!!!!!!!!!!!! Beetje dure entree voor zo weinig activiteit en het viel ons dan ook zwaar tegen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is nog leuker om te bezoeken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Leuk uitstapje, zeker bij mooi weer. Kinderen vinden het heel leuk om van alles te horen over vroeger.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 07

Datum beoordeling: 28 juli 2008

mooi om te zien hoe ze vroeger leefden en een mooi verloop naar recentere tijden. ook leuke activiteiten om mee te doen. oa wol vilten, broodjes maken en bakken, gesp maken en kaarsen maken.

Beoordeling gegeven door a van loon.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-06-2007

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Leuk om eens te zien hoe wij vroeger leefde. De huizen en ook de riddergevechten zijn erg intresant. OOk leuk voor kinderen met oudholandse spelletjes enzo. En het eten is er ook heerlijk, lekker ouverwets, met plukbrood en spareribs enzo. Een echte aanrader om eens te gaan kijken.

Beoordeling gegeven door Debby Smits.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

heel erg leuk voor groot en klein goede uitleg en verschillende gratis workshops voor kinderen.

Beoordeling gegeven door Fam Hendrikx.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-08

Datum beoordeling: 30 juni 2008

erg gezellig je moet de huidige tijd lekker van je af laten glijden. Geen haast en overal lekker aan mee doen. Vooral met de extra mensen die er waren was het nog leuker.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart

Datum beoordeling: 29 juni 2008

was echt harstikke leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: seizoen 2007/2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een heerlijk ruim leerzaam park waar groot en klein zich prima vermaakt. Geen massagedoe, heerlijk relaxed!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: najaar 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Ik houd erg van parken die leerzaam zijn. Natuurlijk gaan onze meiden liever naar een atractiepark. Maar dit was een superleuk uitje vooral als je van geschiedenis houdt. Zelfs voor onze pubers nog heel erg boeiend, vooral de voorstellingen!Dat de ridders na het toernooi nog tijd hebben voor een gesprek, zelfs in het engels, was helemaal leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Niet leuk zowel voor kinderen als volwassenen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorige zomer

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Er is veel te beleven voor jong en oud. Je kunt er gezellig wat eten en drinken. Goede informatie en levendige optredens.

Beoordeling gegeven door Hannie van Wijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Leuk om de geschiedenis in levende lijve te zien. Hier leren kinderen (en grote mensen) veel van en het is nog hardstikke leuk ook!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Mijn kleinzoon heeft genoten. Vooral van het spektakel in de arena, bloedstollend, het leek erg echt. Het was maar goed dat de gladiatoren na de voorstelling te "bewonderen" waren, zodat de kinderen zagen dat het gespeeld was. Ook waren de vele doe-acties bijzonder de moeite waard. Hij praat er nog steeds over en bekijkt honderd keer de fotot's op de computer.

Beoordeling gegeven door H. Koek-Visser.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Misschien erg flauw een 10, maar dit park was ongelovelijk goed. Dit komt wel het dichtste bijeen tijdmachine! Je kunt de "bewoners" uit de prehistorie, romeinse tijd en middeleneeuwen allerlei vragen stellen. Het park heeft veel leuke doe-dingen voor kinderen en ook volwassenen kijken hun ogen uit. Aanrader!!!!

Beoordeling gegeven door Jan Welink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: koninginnedag 2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

het was er rustig, je had alle tijd en mogelijkheden om met de mensen die er werkten te praten. illustratief, educatief, ook voor kinderen, interessant. Niet goedkoop.Maar zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door t.a.bouma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 22 april 2008

De kinderen hebben er heel veel van geleerd en er was ook veel herkenning van school. Ook wij, de volwassenen vonden het geweldig. De sfeer was leuk, en het eten (speciale pot) is niet duur, en voor iedereen lekker. Echt een aanbeveling!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-4-08

Datum beoordeling: 18 april 2008

We waren met een personeelsuitje in het |Archeon. Prima, het weer werkte mee. Het park is zeer overzichtelijk en erg mooi ingericht met zelfs de flora zoveel mogelijk uit de tijd van het onderwerp. Omdat wij op onze school deze week een projectweek hebben over de pre-historie kwam dit heel goed uit. De verschillende hostessen (in klederdracht uit de tijd) zijn zeer deskundig en enthousiast. Het was een bijzonmdere dag!

Beoordeling gegeven door L.L. Johan-van Woerden.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: feruari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het was erg mooi om allemaal te zien hoe het er ongeveer uit heeft gezien in de middeleeuwen. Het was een zonnige dag in februari 2008 en eigenlijk hadden we het park voor ons zelf. Jammer dat ze er erg aan het verbouwen zijn en dat de activiteiten in de hutjes alleen plaats vinden in de zomer. Het was er heel stil op de vogels en de werklui na :-) Groetjes Sandra

Beoordeling gegeven door Archeon.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Met onze zoon van inmiddels 14 jaar weer genoten van de prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Alles is weliswaar op jongere kinderen ingesteld, maar hij is zó enthousiast dat hij er volgend jaar als hij 16 is wel vakantiewerk wil gaan doen! Vooral het boogschieten is favoriet. En ik? Ik kan (bij wijze van spreken)uren zitten in de kloostertuin en ideëen opdoen voor mijn eigen kruidentuintje.

Beoordeling gegeven door Alice van Kesteren.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 13 maart 2008

ik heb hier goede evearingen mee.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Was erg leuk en leerzaam Leuk voor jong en oud. Kinderen om wat te ontdekken en ook zelf wat te maken. Ouderen kunnen veel leren over de oudheid. Erg leerzaam

Beoordeling gegeven door Theo Moekestorm.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Was erg leuk en leerzaam Leuk voor jong en oud. Kinderen om wat te ontdekken en ook zelf wat te maken. Ouderen kunnen veel leren over de oudheid. Erg leerzaam

Beoordeling gegeven door Theo Moekestorm.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 17 januari 2008

we zijn naar het archeon geweest toen was er een beurs de mid winter fair dit was heel goed op gezet we hebben de hele dag genoten

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 oktober 2007

Hoe houd je 3 kinderen in verschillende leeftijdscategorieen bezig in hetzelfde attractiepark? Simpel dus: het Archeon! Echt een heel leuk park waar je ook nog wat kunt leren! Van klein tot groot: aan elke leeftijd wordt gedacht, zo konden mijn dochters "fibula's" (mantelspelden) maken en kon mijn zoontje leren hoe je je vroeger warm kon houden met dierenpelzen en mocht hij meevechten met de Romeinen. We (jaja...wij ook!) hebben heel wat nieuwe leuke dingen geleerd over honing (waar we tot grote consternatie van de toehoorders) bladpluizenplas konden proeven (schrik niet...dit is gewoon een soort honing), hebben we wol leren spinnen en hebben we vilt kunnen maken. Het is gewoon echt een heel relaxed park en zeker eens een leuke afwisseling als je je kinderen ook eens wat kennis wilt bijbrengen. Ik was bang dat mijn dochters (12 en 14) het niet leuk zouden vinden, maar ze vonden het super!!! Mijn zoontje van 6 was er vol van...dus hier komen we zeker nog es terug!

Beoordeling gegeven door K.Kusters.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 27 augustus 2007

Zaterdag 25-8-2007 zijn we naar Archeon geweest. Dat was echt een super dag. De dorpjes zijn prachtig. Er heerst een zeer relaxte sfeer. Vriendelijke mensen vertellen over het leven van vroeger en laten veel zien. De shows zijn erg leuk en professioneel. De gladiatoren show kan voor jonge kinderen wel te heftig zijn. Echt een heel leuk park, waar je zelf ook actief kunt zijn: boogschieten, kanoën, vlotvaren, wol spinnen, enz! Enige minpumt vind ik de prijzen in de winkel. Prachtige ridderschilden e.d., maar zeer prijzig. Dit park is echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Loes.

Datum beoordeling: 26 augustus 2006

wij hebben woensdag 23 augustus onze zoon z'n verjaardag gevierd in het archeon. ze kregen allemaal een knapzak en hebben een topdag gehad met z'n allen. iedereen had echt de tijd voor de groep, waar ze ook kwamen, er werd veel uitgelegd en dingen geknutseld. wen komen zeker nog eens terug. bedankt aan alle mensen van het archeon voor een topdag. groetjes fam van den akker lopik

Beoordeling gegeven door telma van den akker.