Beoordelingen Gemeentemuseum Den Haag

altijd de moeite waard
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Pakweg twee maanden geleden

Datum beoordeling: 28 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Overzichtstentoonstelling van Erwin Olaf zeer indrukwekkend en wellicht nergens meer zo uitgebreid te zien

Beoordeling gegeven door Maria Ewalts.

Schitterende dierentuin.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Voorjaar en zomer 2009.

Datum beoordeling: 22 oktober 2010

Ik ben vorig jaar twee keer in Ouwehands dierenpark geweest. Vooral het berenbos vond ik heel bijzonder. En bij het jonge ijsbeertje heb ik echt gelachen. Het leek wel of hij een show gaf.

Beoordeling gegeven door Jannie Kroon.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 Maart 2008

Datum beoordeling: 26 maart 2008

Super indrukwekkend, om duizelig van te worden!!

Beoordeling gegeven door Karen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 maart 2008

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Een overzichtelijke Picassotentoonstelling, waar zelfs de niet-liefhebber respect voor zal hebbenEen aanrader!! locatie Gemeentemuseum Den Haag nog tot eind maart te bezichtigen

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik kwam voor de schilderijen van Mondriaan en was teleurgesteld hoe weinig er te zien waren. Ook de tentoonstelling over de Haagse hofmode vond ik minder.

Beoordeling gegeven door Mondriaan.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: jan 2008

Datum beoordeling: 24 februari 2008

Ik was er heen gegaan om het werk van de genomineerden en prijswinnaars van de koninklijke prijs te zien. Het gemeentemuseum kan er natuurlijk niets aan doen dat ik die kunst absoluut niets vond, maar met name het personeel heeft er geen fijne uitstap van gemaakt. Alleen de mensen achter de garderobe waren vriendelijk. Het begon ermee dat ik bijna letterlijk werd uitgescholden doordat mijn museumkaart was verlopen, en ik dat niet wist. (Dat was nergens aangegeven en ik had een brief, mail o.i.d met deze mededeling verwacht). Vervolgens ben ik langs een suppoost een trap op gegaan om te zien wat daar nog hing. Het was bijna niets en vreemd wat ik daar aantrof, dus ben meteen teruggegaan. Toen ik weer terugliep langs de suppoost werd deze woedend dat ik die trap was opgegaan, want daar mocht ik niet komen. Dit was nergens aangegeven!Toen we hem vervolgens naar Mondriaan vroegen, beweerde hij dat het museum nauwelijks werk van hem heeft. Er hangen nota bene toch zeker wel een stuk of tien van zijn werken, o.a. de beroemde Victorie boogie woogie! Dit was het toppunt.

Beoordeling gegeven door N.N..