Beoordelingen Het Spoorwegmuseum

Waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5 januari 2018

Datum beoordeling: 5 januari 2018

Reisgezelschap: gezin

We moesten einden rijden om onze auto een plekje te geven en daar ook nog 3x zoveel voor betalen dan voorgesteld op de site. Het was waanzinnig druk, niet om door te komen. Verder bleek het geen museum te zijn, maar een attractiepark met het thema 'treinen'. We hebben niets over treinen geleerd. Er waren maar enkele attracties (te weinig, met het oog op de toegangsprijs) en voor elk stond een rij van drie kwartier, minstens. Zelfs voor het toilet moest je in de rij. Positief punt is dat er genoeg tafeltjes stonden waar je even kunt gaan zitten.

Beoordeling gegeven door Gerdien.

kijken,kijken maar nergens in/aankomen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-6-2017

Datum beoordeling: 4 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel mooie treinen en ruimtes, leuk voor de liefhebber maar saai voor kinderen. Overal stond niet betreden. Het enige waar ze in mochten, de namaak-locomotief waar ze op de knopjes mochten drukken, was niet open maar in onderhoud. Ik zou het in museum voor wat meer interactieve belevenissen gaan voor de kids. Maar onze eerste tegenvaller was, dat de parkeerplaats niet te gebruiken was. Deze was vergeven aan yups die in het museumgebouw een conferentie hadden en hun leasebak er moesten parkeren. Het zou netjes geweest zijn deze mensen in een nabij gelegen P-garage te laten parkeren en met een pendelbus op te halen. Nu moesten wij € 16 parkeergeld betalen (ipv €7,--) en met 88-jarige opa en een klein kind een stuk lopen naar het museum. Weet niet op die conferenties vaker voorkomen maar zou hier iets aan veranderen

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

Te duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 januari 2017

Datum beoordeling: 8 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet heel duidelijk wat er te doen is. Te vaak dingen doe nog extra geld kosten. Bv. sminken, haar invlechten. Horeca te duur. Zag er wel goed uit. Winkel te duur. Ver boven de adviesprijs! Bv. een treintje dat de adviesprijs heeft van 10 euro, stond op de verpakking, daar vragen ze 15 euro voor. Niet fijn als kinderen van alles zien en je moet als ouder vaak zeggen dat het niet kan of mag. Er waren geen rijdende treintjes te zien. De miniatuurbaan was stuk. Blijkbaar al heel wat jaren. Raar. Er waren ook wel mooie dingen natuurlijk maar te duur voor wat je krijgt.

Beoordeling gegeven door Bianca de Jong.

Goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juli 2016

Datum beoordeling: 31 juli 2016

Reisgezelschap: met partner

Veel nostalgische herinneringen. De hele opzet van de presentatie is een beetje rommelig. Toch genoten van het bezoek.

Beoordeling gegeven door Fam. De Graaf.

Weinig leuk!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24 mei 2016

Datum beoordeling: 25 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Met een persoon in een rolstoel naar het museum gewwest. Wat een tegenvaller. Redelijk veel drempeltjes en richeltjes en dan het spoor in het museum geeft ook hinder met oversteken. Deuren naar buiten gaan bv. niet automatisch open.

Beoordeling gegeven door Hermanns.

Erg leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 maart 2016

Datum beoordeling: 15 maart 2016

Reisgezelschap: gezin

Vandaag naar toe geweest! Bij binnenkomst was het personeel niet erg enthousiast. Dat had wat meer gemogen! Verder een erg leuke dag gehad! Nergens hoeven wachten en de shows waren erg leuk voor onze kids van 3 en 5 jaar. Wel jammer dat er in de werkplaats veel treinen maar weinig waar je echt in kan zitten/lopen. Maar verder een heel leuk museum! Aanrader dus:)

Beoordeling gegeven door Nikolien.

Aangenaam verrast!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juli 2015

Datum beoordeling: 8 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Wij waren blij verrast door de diversiteit van het museum. Het optreden van Maurice was geweldig! Een echte aanrader voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door annie@paulknoben .nl.

Geweldi. Voor jong en oud
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-04-2015

Datum beoordeling: 7 april 2015

Reisgezelschap: met partner

Geweldig. Interessant, spannend, beslust aan te bevelen.

Beoordeling gegeven door Ernst Pietersen.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30-12-2014

Datum beoordeling: 6 januari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Spoorwegmuseum in wintersfeer heeft helemaal niets met treinen te maken Hier is commerciele uitbuiten ten top Overal moet buiten de toegangsprijs alsnog voor betaald worden (cupcakes bakken-Schilderen) Dit soort dingen is overal te vinden in ieder dorp en stad zonder toegangsprijs Modelspoorbaan werkt niet en voor een theater moet je 3 kwartier wachten en halverwege de rij zit het vol (lekker ergenispunje) Rondleidingen worden niet gegeven en kinderen tot ongeveer 7 jaar kunnen in de meeste treinen niet zelf naar binnen kijken (te hoog)In 1 woord hier komen wij niet meer terug en zullen het ook zeker niet aanbevelen

Beoordeling gegeven door Hetty Waaijenberg.

Fantastisch en leerzaam
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei

Datum beoordeling: 13 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Echt een suuuuper leuke dag gehad. Veel te doen en te leren voor de Kids. Vuurproef is een aanrader en erg behulpzaam personeel. Gewoon niet verwacht dat het zo'n leuk museum zou zijn!!!

Beoordeling gegeven door De brouwer.

Treindy
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 december

Datum beoordeling: 1 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor iedereen zoveel uit alle tijden. Stilstaan bij wat hard kan gaan, voor liefhebbers en verwonderaars

Beoordeling gegeven door Broekema.

Gaaf,vet!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ergens in augustus

Datum beoordeling: 25 december 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben met 3 kleinkinderen geweest en die hadden de tijd van hun leven. Geweldig, ze kwamen niet uitgekeken!(6, 7 en 9 jr) Ze willen er weer naar toe, maar dan gaan we met alle 5 de kleinkinderen. Echte aanrader. Gaan!

Beoordeling gegeven door Pauline van Rijsewijk.

leuk en leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15/11/2013

Datum beoordeling: 18 november 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

veel bijzondere treinen te bezichtigen. de koninklijke trein is zoiets als kamperen voor de koninklijke familie. geschiedenis van de trein is leerzaam. voor kleine kinderen is de achtbaan (attractie 3), de perronact (attractie 2) en de vuurproef (nr 5) erg leuk.

Beoordeling gegeven door H. Schenk.

net de ns
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 17 november 2013

Datum beoordeling: 17 november 2013

Reisgezelschap: met partner

Het spoorwegmuseum is typisch de ns. Voor te veel geld €16,- p.p krijg je totaal niks. Het is totaal geen educatief museum Nee, gelukkig hadden wij een museumjaarkaart Anders was het echt zonde van het geld. Erg jammer. .

Beoordeling gegeven door r vd hoven.

Spoorwegmuseum
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-08-2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Vandaag naar spoorwegmuseum geweest, vond het een mooi museum. Mijn vrouw en ik heb genoten van de attracties. Het enige wat we jammer vonden is dat er te weinig locomotieven stonden uit de laatste jaren, er stond alleen een uit de 1300 serie. Dat vonden we minder, we dachten alle locs te zien uit de laatste decennia. Maar goed, we gaan een volgende keer weer kijken Voor de rest een prima, museum voor ieder wat wils!!!

Beoordeling gegeven door Arno.

GEWELDIG , elke keer weer wat nieuws.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 mei 2013

Datum beoordeling: 17 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Van jong naar oud , blijft gewoon leuk ,om dit museum te bezoeken

Beoordeling gegeven door P.J.Visser.

Leuk voor kids, niks voor volwassenen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-12-2012

Datum beoordeling: 2 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

Het museum is vooral gericht op kinderen. Voor hen zijn een aantal geautomatiseerde attracties met karretjes ingericht, zoals de Stalen Monsters. Het educatieve aspect ontbreekt hierin echter volledig. Voor de volwassenen die serieus in treinen en stoom zijn geinteresseerd, is er weinig te beleven. Weinig tot geen info bij de voertuigen, niets over de geschiedenis van de stoommachines, niks over de techniek. De video met een of andere clowneske seinwachter was vanwege het slechte geluid niet te volgen. De kinderen vonden vooral het treintje buiten, en de Stalen Monsters leuk. Niks geleerd, kids wel vermaakt. De Arend had een mooi plekje gekregen, dat zag er fraai uit. Maar ook hier had het educatieve aspect wel wat uitgebreider gemogen. De ontvangsthal met de toiletten zijn een bezoekje meer dan waard, je waant je echt vele tientallen jaren terug in de tijd. Ook de koninklijke trein is interessant. Met de trein gaan was voor ons geen alternatief, dus we waren met de auto. Het parkeerterrein stond vol, zodat we 2 km verderop moesten parkeren. De oliebollen van de kraam in het museum waren letterlijk niet te vreten.

Beoordeling gegeven door Co.

Veel vermaak, weinig informatie
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-12-2012

Datum beoordeling: 30 december 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ideaal voor kinderen van ongeveer 4 - 10 jaar. Workshops, schminken, schaatsen, toneel. Maar voor oudere kinderen en alle volwassenen die wat meer info willen en er wat van willen opsteken is het armoe troef. Informatie is bijna nul, zelfs de jaartallen waaruit het materieel stamt, ontbreekt vaak of is slechts na goed zoeken vindbaar.

Beoordeling gegeven door Robert.

leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 8 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

het is voor groot en klein een ontdekkingsreis er is heel veel te doen en ook heel leerzaam, echt een aanrader voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door sylvia van den oosten.

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-7-2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag heb ik samen met mijn vrouw en 2 oudste kleinkinderen(3 en 5 jaar)een bezoek gebracht aan uw museum,mijn laatste bezoek dateerde alweer van voor de verbouwing van het museum. Het moet mij van het hart dat het een prachtige expositie is geworden,er is voor ieder wat wils,schitterende historische locomotieven en verder rijdend materieel,aantrekkelijke belevenissen voor de kleintjes en een hilarische show in het stoomtheater en wat hebben we genoten van de video met Joop de seinwachter. Voor de kleintjes is het kindertreintje(ze zijn er zo vaak ingeweest dat uw medewerker de jongens bij naam kende)een ware belevenis,ook het bootje naar het vuurtoreneiland vonden ze prachtig,de prijzen in de restauratie zijn zeer schappelijk. Ikzelf heb met volle teugen genoten van alle locomotieven en wagons,met name de koninklijke wagen is een ware belevenis,evenals de wagon van Anna Palowna. In het buitenterrein zijn de paaltjes met uitleg van de werkzaamheden van vroeger railpersoneel uit het stoomtijdperk(die periode spreekt toch het meest tot de verbeelding van de kinderen) een waardevolle aanwinst,evenals het rangeerspel en de vraag- en antwoordspellen. ik zou nog veel meer kunnen noemen maar u heeft mij,mijn vrouw en de kleinkinderen een geweldige dag bezorgd,ik vind het een prestatie van formaat om 2 kinderen van 3 en 5 jaar een hele dag te boeien in een museum,bravo! Ik zie reikhalzend uit naar de opening van de "vuurproef",dat lijkt mij een belevenis! Afsluitend wens ik het museum en al het vriendelijke personeel een succesvolle toekomst toe,chapeau!

Beoordeling gegeven door J.van Deventer.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17-07-2012

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg veel geld voor weinig. Was redelijk leuk, maar weinig informatie. Kon korting krijgen met ANWB-explorer, had alle pasjes van kinderen bij me, maar volgens personeel niet voldoende en dus gewoon volle prijs afrekenen. Om dan meer dan 100 euro te betalen, voor gezin met 5 kinderen is asociaal veel, voor weinig. Zijn voor dat geld heel wat leukere dingen te doen!

Beoordeling gegeven door nvt.

Saai
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19 mei 2012

Datum beoordeling: 19 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Ik vond het erg tegen vallen. Het is dat het ook Thomas de trein weekend was, wat het nog een beetje de moeite waard maakte, maar ik vind het niet voor herhaling vatbaar. Kids vonden het leuk, maar mede door Thomas. Vind het geen 15 euro entree waard. En dan voor het schinken ook nog 4 euro per kind betalen. Nee ik ga liever ergens anders heen.

Beoordeling gegeven door Timmerman.

druk!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 maart 2012

Datum beoordeling: 3 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Al om kwart voor tien was het parkeerterrein vrijwel vol! Onze dochters van 5 en 6 vonden het leuk dat ze in een paar treinen mochten kijken. Door de drukte was het wel dringen in de treinen. Jammer dat er niet wat meer opengesteld waren voor publiek!!! De attractie met het treintje in het donker vonden de kids eng. Was ook wel erg donker en je wist niet wat je moest verwachten. Het minitreintje buiten was wel leuk om een rondje mee te rijden. Voor volwassenen, leuk om eens rond te kijken, maar er staat geen info bij de treinen. Dus veel nieuws kom je niet te weten.

Beoordeling gegeven door hardam.

druk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4 januari 2012

Datum beoordeling: 4 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Mooi museum met voldoende vermaak en horeca. Echter veel te druk! Wachttijden om binnen te komen, 45 min. wachten bij een attractue, dat werkt niet ideaal met kleinere kinderen.

Beoordeling gegeven door Dungen.

leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 december 2011

Datum beoordeling: 23 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met mn zoon van 8 geweest,het is er leuk een leerzaam en aangezien zoonlief gek op treinen is was het voor hem net als een snoepwinkel voor ons!

Beoordeling gegeven door B.v.Garderen.

Park of museum?
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Ruwweg eens per maand

Datum beoordeling: 11 november 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

De materieelshow is mooi en de Heimwee Express geweldig, maar het museum aspect ontbreekt. Er wordt maar weinig informatie gegeven bij de verschillende treinstellen. Voordat je naar het NSM gaat materieelpark nakijken en de Wikis van de desbetreffende treinen lezen; dan ben je er klaar voor. De doelgroep van het NSM is onduidelijk; voor kinderen even leuk, maar niet als het te lang duurt en voor volwassenen niet informatief genoeg? De medewerkers zijn wel allemaal erg vriendelijk, vooral de conducteurs op de Heimwee Express.

Beoordeling gegeven door Mirjam.

onvoldoende
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27 oktober 2011

Datum beoordeling: 27 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Op de terugweg, in de Sprinter vanaf het Spoorwegmuseum: zit naast ons een ouder echtpaar met kleinkinderen. Opa, wanneer reed in Nederland de 1e trein? Misschien in 1860? denkt opa. En hij vertelt verder: De sporen waren toen nog heel smal, later werden ze breder. En waar reden de eerste treinen, opa? Waarschijnlijk in Utrecht, want hier is het museum. Dit lijkt me voldoende bewijs dat het Spoorwegmuseum niet aan de verwachtingen voldoet. Voor kinderen is het misschien wel aardig, maar ze leren er niet veel. Geen rijdende trein te bekennen, alleen het kindertreintje. Zelfs geen modelspoorbaan in bedrijf.

Beoordeling gegeven door Janneke de Graaf.

de geschiedenis komt tot leven
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-10-2011

Datum beoordeling: 18 oktober 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prachtige stap in de tijd naar het oude stadje, de arend, het verhaal over de reis naar de orient. En we hebben nog niet eens alles gezien! Een museum om terug te komen.

Beoordeling gegeven door Simone Dirkze.

superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 augustus

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een mooi schoon museum. Overzichtelijk en gezellig. Leuk theatervoorstelling....mooie atractie met een trein die in het donker rijdt...buiten een leuke kleine speeltuin met een minitrein. Ook leerzaam!

Beoordeling gegeven door henriette.

Snel met de trein naar 't Spoorwegmuseum!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: dec. 2010

Datum beoordeling: 3 maart 2011

Voldoende, meer dan dat. Geweldig, met allebei mijn jongens (10 en 12 jaar) geweest. Echt een leuke ervaring, een echte aanrader. Tip: KOOP ONLINE UW KAARTJE, DAN KUNT U BIJ DE KASSA ZÓ DOORLOPEN, TERWIJL ANDEREN IN DE RIJ STAAN. Ook kun je vanaf Utrecht CS met de trein, ook een keer gedaan. Prachtig!

Beoordeling gegeven door M.B. van der Kraan.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26.06.2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-02-10

Datum beoordeling: 12 maart 2010

Er waren veel dingen om te zien maar, het was rommelig. Geen duidelijke route dat je alles kon zien. Bij de vitrines waar spullen in stonden moest je maar raden wat het was er srond geen beschrijving bij.

Beoordeling gegeven door Anja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Prachtig museum, voldoende te zien, te doen te ontdekken. In de winter ook zeer fraai!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 februari

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Wat een geweldig feest om daar met kinderen naar toe te gaan. Als er meer treinen zouden staan waar je even in zou mogen hadden ze een 10 gehad!

Beoordeling gegeven door Drinkwaard.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 december

Datum beoordeling: 26 december 2009

spoorwegmuseum Utrecht helemaal geweldig met de ijsbaan nog exstra we hebben genoten.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-08-2009

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

Met m'n kleinzoon naar het spoorweg museum in Utrecht geweest, kan niet kapot zo dag, van alles te doen met m,n kleizoon.

Beoordeling gegeven door P.J.Visser.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: dinsdag 19mei2009

Datum beoordeling: 19 mei 2009

we hebben ontzettent genoten van een dagje spoorwegmuseum. de kinderen spraken voluit in de auto tot we thuis waren. zeker snel voor herhalling vatbaar

Beoordeling gegeven door barbara.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 maart 2009

Datum beoordeling: 13 april 2009

Wat een geweldig leuk museum. Zowel jong als oud kan ervan genieten. Het was zelfs zo leuk, dat wij er op 18 april ons familieuitje (leeftijden van 3 tot 62 jaar) gepland hebben. Wij genieten nu al van het vooruitzicht.

Beoordeling gegeven door josina.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 22 maart 2009

Wij zijn met 3 personen met de kerst naar het spoorwegmuseum geweest in Utrecht. Ook voor onze zoon was het een hele leuke dag. Er was zelfs een schaatsbaan en alles in kerstsfeer. Het is echt een aanrader. Top!!!

Beoordeling gegeven door Hans Schippers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-02-2009

Datum beoordeling: 7 maart 2009

Dagje Spoorweg museum Utrecht Onze kleinzoon is helemaal weg van treinen,net zoals zijn opa. Dus oma besloot een dagje met de trein naar het spoorwegmuseum te gaan met beide mannen. s'morgens vroeg met de trein vanaf Voorhout. Dit op zich was al een hele belevenis voor de kleinzoon (hij is dan ook pas 2 jaar) Prachtig vondt hij het. De machinist voor in de trein. De conducteur die op zijn fluitje blies, hij had al gauw door dat dan de trein weer ging vertrekken. In het spoorwegmuseum keek hij zijn ogen uit. Al die mooie grote stoomlocomotieven. En niet te vergeten al die kleine model treinen, die ook echt reden. De dag kon niet meer stuk toen hij ook nog zijn geliefde Thomas de trein zag rijden. Ook heeft hij nog een rit gemaakt helemaal alleen in de trein(dit in het speeltuintje) zijn ogen straalde van plezier. We maakte ook een rit met de heimwee expres hier kwam de conducteur de kaartjes nog echt knippen.Dat vondt hij zo mooi dat het kaartje goed bewaard moest worden. terug naar huis weer met de trein, waar hij na verloop van tijd in slaap viel na een lange maar heerlijke dag. ik weet niet wie er het meest genoten heeft, die 2 mannen of oma.

Beoordeling gegeven door E.v.d.Niet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 februari 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Roos van Hoewijk & Yair Roorda & Udo Roorda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: dec/jan 08/09

Datum beoordeling: 15 februari 2009

geweldig leuk zeker met de kerstsfeer en de bijbehorende schaatsbaan. Een echte aanrader voor de kinderen. Zo wie zo een leuk museum voor jong en oud

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 januari 2009

Datum beoordeling: 18 januari 2009

Onwijs leuk museum waar je niet uitgekeken raakt . Absolute aanrader !

Beoordeling gegeven door Menno Mooij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Vandaag een hele leuke dag gehad met mijn 2 kinderen van 2 en 6. Genoeg te doen en te zien, heerlijk gegegeten en iets leuks in de speelgoedwinkel gekocht. Er is daar een klein treintje wat een rondje maakt, dit was natuurlijk helemaal top! Ook een theatervoorstelling geweest, was ook echt leuk! Boven verwachting dus!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 november 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Ik heb erg genoten van het bezoek aan dit museum. Vroeger was ik er ook al eens geweest. Wat mij deze keer wel opviel was dat er geen bewegende modeltreinen meer waren. Ik heb vooral genoten van wereld 1 - 2 en 3. De eenakter in het theater was zeer leuk om te zien vooral omdat de acteur in zijn rol bleef. B.v. Het was 1886 dus hij was zeer verbaast dat er vliegtuigen naar Turkije vlogen. Hij vroeg zich af hoe dat nou mogelijk was. Geweldig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-12-2007

Datum beoordeling: 15 november 2008

Na een prettige trein reis zijn we aangekomen in het Spoorwegmuseum. Voor het laatst gezien toen ik nog een kind was. Maar nu !! Geweldig wat is het mooi geworden. Zeker met de kerst, wat een sfeer! Éen bezoek is niet voldoende om alles in je op te nemen en is zoveel te doen ook! Voor mij een topper een uitje om ZEKER nog eens te doen.

Beoordeling gegeven door Marion Nollen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 11 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Heerlijk om er te zien wat er aan materiaal nog is van vroeger. Ook de tocht naar de grote ontdekking is zeer leuk.'n Echte aanrader niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen, wij waren met 'n groep ouderen die hebben echt genoten.

Beoordeling gegeven door Corry van berkel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1oktober 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

heel leuk voor kinderen en volwassenen. Ruim opgezet en zeer leerzaam. Goed bereikbaar. Een super dag met onze drie kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-09 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Een dagje met de kinderen naar het Spoorwegmuseum, zeer de moeite waard. Je kan er helemaal met de trein komen! In het museum is veel te doen voor alle leeftijden. Omdat het museum ruim van opzet is kunnen de kinderen ook lekker rennen (binnen). Wanneer het goed weer is rijdt er buiten een treintje. Onze kinderen vinden dat het leukst van het museum. Ondertussen leren ze ook nog wat.

Beoordeling gegeven door sandra Schipper.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-07-2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Oma en Opa met kleinzoon van 5 op bezoek. Parkeren op eigen terrein zeer betaalbaar en duidelijk aangegeven.Prima locatie,ook bijslecht weer,duidelijke aanwijzingen,veel eigen initiatief voor kinderen, vriendelijk en correcte medewerkers die alle tijd nemen om ook alles uit te leggen.Ruim opgezet, geen extra kosten om ergens in te mogen. Al bij al een zeer goede locatie om een dagje door te brengen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-07

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Ik vond het museum niet wat ik er van verwacht had. Ik dacht meer leuke weetjes. Het was beter als ik er met mijn opa heen was geweest, en niet met 2 kinderen. best wel leuk om er met de trein heen te gaan. maar om 1 uur had ik het wekl gezien. Het keukste was het patatje eten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-07-2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Erg leuk museum geschikt voor div. leeftijden. Mijn jongens weten nu veel over treinen. Ook met de trein er naar toe geweest. Goede verbinding vanaf centr. station.

Beoordeling gegeven door Anke Folmering.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Erg leuk,zowel voor kinderen als volwassenen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 9 juni 2008

heel erg leuk heel veel te zien en te doen ben je zo een hele dag zoet

Beoordeling gegeven door e.swildens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Medio april.

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Het spoorwegmuseum is, zeker na de uitbreiding een nog grotere belevenis voor zowel kinderen als volwassenen geworden. Je kijkt je ogen uit. Binnen en buiten valt zoveel te zien en te ontdekken dat één dag zeker niet genoeg is!! Alleen al over de museumtreinen zullen kinderen zeker nog weken spreken. Ook het museumtreintje tussen Utrecht Centraal en het museum is absoluut een aanrader ;-)

Beoordeling gegeven door Jonno Fijn.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-05-2008

Datum beoordeling: 25 april 2008

Interessante ervaring. Wist niet dat de treinstellen van vroeger zo groot waren. Wel was er als je naar boven liep over de balustrade weinig meer te doen. Het was meer een grote wandelbrug, met te weinig activiteiten van de aangesloten vertrekken. Verder veel geleerd die dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008.

Datum beoordeling: 23 april 2008

Bijzonder hernieuwd museum, waar niet alleen het spoor van vroeger centraal staat, maar ook ontspanning biedt voor kinderen. Leuk dagje uit, je kunt je er uren vermaken. Het toppunt is ongetwijfeld de achtbaan, waar je in een karretje door de geschiedenis van de stoomtijdperk wordt gereden.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 20 april 2008

aardig

Beoordeling gegeven door wbeumer1@kabelfoon.nl.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 20 april 2008

aardig

Beoordeling gegeven door wbeumer1@kabelfoon.nl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 maart 2008

Datum beoordeling: 19 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door flip vonk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jan 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

mijn kinderen zijn enorme fan van thomas de trein ,en waar kan je dan beter naar toe gaan dan naar het spoorweg museum. wat hebben we genoten die dag zeg ,en zeker in de "spannende "achtbaan volgen mijn zoon( het karretje wat in het donker een ritje maakt) alle treinen mochten ze in en aan . de buiten trein was ook geweldig ,goed voor zo,n ritje of 6! al met al komen we er zeker nog vaker terug .

Beoordeling gegeven door bianca biezepol.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-02-08

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Heel leuk, maar het is de voorjaarsvakantie veel te druk. We zijn er niet in geslaagd om in een van de leuke dingen te komen. Maar desondanks ook leuk voor kleinere kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 3 januari 2008

Heel erg sfeervol ingericht. zeer leuke dingen te doen. Leuke schaatsbaan en mooie treinen. ook eten is prima

Beoordeling gegeven door Fa, Sprokkerieft.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 31 december 2007

Een leuk museum voor verschillende leeftijden! Vooral genoten van De grote ontdekking en Droomreizen, het zag er absoluut prachtig uit met leuke verhalen. Bij Stalen Monsters was de wachttijd constant 3 kwartier, dat was het ons niet waard. Alles zag er erg verzorgd uit en van de schaatsbaan werd ook graag gebruik gemaakt. De rit met de Heimwee Express viel echter wel wat tegen, veel stilstaan en mijn opa viel in slaap van het oninspirerende landschap en gebrek aan veel achtergrondinformatie. Het is geen museum om je een dag te vermaken maar voor een 3 of 4 uur is het zeker een aanrader, of je nu van treinen houdt of niet.

Beoordeling gegeven door Antoinet van Kessel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 28 december 2007

erg leuk met schaatsbaan erbij voor de kleintjes goed bereikbaar met trein Minpunt: erg druk!

Beoordeling gegeven door astrid vd put.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 14 november 2007

Wij zijn voor de verbouwing bij het spoorwegmuseum geweest. wij hadden een hele leuke middag daar. Er is van alles te zien, te doen en te leren over treinen. Ook als je niet zo veel van treinen houdt is het er leuk omdat er een hoop doe-activiteiten zijn. Je kon er ook gezeliig zitten om wat te drinken etc. Wij horen veel goede reacties over de verbouwing van het museum en zouden daarom graag een kijkje willen nemen om het opnieuw te kunnen beoordelen (5 pers.)

Beoordeling gegeven door A. Haneveld.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 27 juli 2007

Leuk een dagje naar het Spoorwegmuseum was de bedoeling, nou dat viel even vies tegen. Lastig een parkeerplekje te vinden (misschien hadden we de trein moeten nemen). Wat een chaos daar zeg, volgens mij waren ze niet berekend op de drukte want overal lag rommel en stonden lange rijen. De website ziet er prachtig uit, maar de werkelijkheid is wel even anders. Al met al een grote teleurstelling. Beste directie, ga eens kijken bij jullie collega's van andere attracties, daar kunnen jullie nog een hoop van leren. En dan ook nog 13,50 entree vragen, een schande.

Beoordeling gegeven door Peter Wezenbeek.

Datum beoordeling: 30 mei 2007

Ik ben samen met het gezin 2de pinksterdag naar het Spoorweg museum geweest. Mijn man vond het wel leuk maar voor de kinderen was het park een beetje saai. Ze waren al snel uitgekeken en daarom hebben we het park eerder verlaten dan gepland. Naar mijn mening is het park wel oke maar minder geschikt voor kinderen.

Beoordeling gegeven door A Woertman.

Datum beoordeling: 14 mei 2007

afgelopen week in Het Spoorwegmuseum geweest, het was het zeker waard! Veel verschillende dingen om te doen en te beleven. Een absolute aanrader.

Beoordeling gegeven door rosemarie.

Datum beoordeling: 26 februari 2007

Zaterdag hebben mijn vriend en ik een bezoek gebracht aan het spoorwegmuseum. Na het zien van de site www.spoorwegmuseum.nl gingen wij ervan uit dat het erg spectaculair zou zijn. Om eerlijk te zijn was vooral de toegangsprijs spectaculair hoog. Al met al is het leuk om gezien te hebben maar om nou te zeggen \"goh hier moet je geweest zijn..nee!\"

Beoordeling gegeven door Esther.