Beoordelingen Corrie ten Boomhuis

Interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 april 2013

Datum beoordeling: 4 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Heel interessante rondleiding door de originele woning van de familie Ten Boom in de Barteljorisstraat in Haarlem. Op loopafstand van het station. Nog altijd is er een juwelier gevestigd in de winkel en is er in de woning veel bewaard gebleven van de familie. Een bezoek waard en zeker ook voor de smalle beurs. Het bezoek is gratis. Er zijn boeken e.d. te koop en er staat een bus voor een eventuele gift. Aanbevolen.

Beoordeling gegeven door E. Pol-Hendriks.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-03-09

Datum beoordeling: 28 maart 2009

Ik vond het geweldig om in het Corrie Ten Boom huis te zijn...de woning is nog in de staat zoals de familie woonde. Een familie die zoveel mensen heeft geholpen en joden heeft geholpen om onder te duiken en aan de dood te ontsnappen in de barre oorlog tijd , Corrie was een kleine vrouw met geloof en vertrouwen in een grote God . Het is zeker de moeite waard het Corrie ten Boom huis te bezoeken in Haarlem.

Beoordeling gegeven door a van veen steller .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Heel geslaagd! Er werd veel verteld over wat er in dat huis gebeurd is. En over het leven van de fam. ten Boom. Tevens over de jodenvervolging in de tweede wereldoorlog. Indrukwekkend om de schuilplaats te zien, waar een aantal mensen zich dagenlang verstopt hebben voor de Duitsers.

Beoordeling gegeven door N.N..