Beoordelingen Rondleidingen Amsterdam

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: feb 09

Datum beoordeling: 7 april 2009

Dit deden we met een grote groep; het was super! we liepen met agent Ton, een reus van een vent en eén die je niet als crimineel tegen zou willen komen. Enge verhalen... Doen dus

Beoordeling gegeven door Karin de Groot.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 7 april 2009

Onze gids was een oud collega van de beroemde rechercheur Baantjer. We hebben Amsterdam dankzij onze gids van een heel andere kant gezien: de donkere. Goeie ontvangst in cafe Heffer in de Warmoesstraat en de prijs is redelijk. Na afloop Moorddiner gedaan, van Aemstel produkties bedankt!

Beoordeling gegeven door Portavoce.

Bezoekdatum: 19 maart 2009

Datum beoordeling: 17 maart 2009

Wij hadden het plan opgevat om met een groepje van 5 personen iets te gaan doen in Amsterdam. De rondleidingen van Amstel Producties spraken ons erg aan. Waaronder dus ook de stadswandeling met de oud rechercheur. Echter alle rondleidingen zijn voor groepen vanaf 10 personen en meer. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of er voor een groep van vijf mensen alternatieven zijn of dat we aan kunnen sluiten bij een andere groep. Daar hebben ze gewoon niet op geantwoord, dat is sowieso niet netjes. Dus ik heb ze toch maar even gebeld voor een antwoord maar ze willen daar absoluut niet in meedenken. Dus de service van Amstel producties is zeer onvoldoende wat mij betreft.

Beoordeling gegeven door Dorethé van Eijk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-12-2008

Datum beoordeling: 18 december 2008

Met heer de graaf rondgewandeld. Ter gelegenheid van 30 jarig huwelijksfeest schoonouders.Was echt heel interessant en met de aanstekelijke humor van de heer de graaf erbij was dit een hele leuke ervaring en zal dit zeker kenbaar maken bij vrienden.

Beoordeling gegeven door Kathina Post.