Beoordelingen Ireen Wüst IJsbaan

erg leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 oktober 2011

Datum beoordeling: 18 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een mooie ijsbaan, met goed ijs. Aardige mensen en alles ziet er netjes uit. huur van schaatsen, rekjes en je kunt je schaatsen laten slijpen. Er zit zelfs een schaatswinkel naast. De horeca is gezellig, erg vriendelijk personeel en een gezellige uitstraling. Als het open zou zijn, zou dat echt te koud zijn en nu kun je gezellig zitten. Zelfs de kinderfeestjes konden allemaal aan gezellige tafels zitten en werd goed voor gezorgd. De kinderen gingen steeds schaatsen en kwamen daarna weer wat drinken en schaatsen mochten ze nu gewoon aan houden.

Beoordeling gegeven door N. Dirkx.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 1/2 dec 2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

we gingen recreatief schaatsen met de kinderen.niet echt na gedacht hoe je op de binnenbaan kan komen en zeker niet met (kleine) kinderen. een erg steile trap af een gang door en een erg steile trap weer op, dit kun je evt op je schaatsen doen(als je je nek wil breken)of je doet bij de binnenbaan je schaatsen aan. maar daar sta je tot je enkels in de natte zooi, hier komen nl ook de machines die de baan glad maken met hun rest ijs en deze smelt.alles nat en er staat 1 klein bankje. moet je evt naar het toilet ( wat met kinderen regelmatig gebeurd) moet je langs die natte zooi en de gevaarlijke steile trappen, een hele lange gang door en daar is dan eindelijk het toilet. de buitenbaan is voor niet geoefende schaatsers geen optie!! ze mogen hier alleen maar rondes van 400m schaatsen en de andere gaan loeihard. eng en gevaarlijk!! kortom laat ons aub weer op de oude ijsbaan schaatsen!! en bovendien vind ik de entree prijs veel te duur!! zeker als je met kinderen gaat die na een uurtje al erg moe zijn en graag weer willen gaan. baan is niet kindvriendelijk.

Beoordeling gegeven door Ireen Wüst ijsbaan.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-11-2009

Datum beoordeling: 20 november 2009

Heel aardig personeel en een grote nieuwe nette ijsbaan. Een kleine tegenvaller was toch wel dat we een knus open barretje miste die meteen naast de ijsbaan zat, waar je even wat warme chocomelk kon halen zonder dat eerst je schaatsen weer uit moesten. De dichte bar die er zat, is niet erg leuk voor kinderen, waar toch wel rekening mee gehouden had kunnen worden in verband met kinderfeestjes.

Beoordeling gegeven door E.Bakx.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-10-2009

Datum beoordeling: 4 oktober 2009

Mooie brede hardrijbaan met goede mogelijkheid voor ver gevorderden, gevorderden en beginners, MITS er controle is dat de kunst- en ijshockyerijders zich aan de regels houden (buitenste baan aanhouden) en hier goede controle op is. De borden boven de baan vallen niet op. Heel jammer dat er ook bij deze ijsbaan geen overzicht is door het plaatsen van de glazen in het midden. De ijsbaan en het café stralen wel steriliteit uit.(niet gezellig).

Beoordeling gegeven door h boogmans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 maart 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

De vingerscan om een kaartje te kopen vind ik over-de-top en een aantasting van je privacy. Verder hebben ze een goed geprepareerde ijsbaan met een snoep,koek en zopie-tent, de huur van rekjes voor beginnelingen valt erg mee en de rekjes zien er netjes uit. Ook is er een schaats-en skeelerwinkel aanwezig en kun je je schaatsen laten slijpen. Een goed stukje muziek maakt het compleet. Mijn advies: ga op zondagmorgen van 10.00-12.00 uur gezinsschaatsen, kost 2,30 ipv. 3,80!

Beoordeling gegeven door S van Vugt.