Beoordelingen Museum van de 20e Eeuw

Een verrassing van herkenning
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14-05-2016

Datum beoordeling: 14 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

We hebben genoten van de gratis museumtour met gezellige verhalen. Het is interactief op een twintigste eeuwse manier. Je kunt bijv een spelletje Mens Erger je Niet spelen en Pac Man spelen op 5 oude spelcomputers. Geweldig! Je bent zo 3 uur zoet in het museum, zonder dat je het doorhebt. Leuk ook met de actie van DagjeWegtickets.NL. scheelt toch weer een paar euro!

Beoordeling gegeven door Johannes.

aanrader voor jong en oud
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: met een groep

Al meerdere keren geweest. Eerste keer met eigen gezin en was meteen enthousiast! Allemaal herkenbare dingen van vroeger! Direct nog twee keer gegaan met de grootouders. Ook voor hen een heerlijk middagje terug in de tijd.

Beoordeling gegeven door Karen.

Veel 'oh ja' momenten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-12-2014

Datum beoordeling: 15 december 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk museum met heel veel herkenbare spullen uit oma's tijd maar ook uit het ouderlijk huis. Pre is de audiotour (zeker voor kinderen). Ook de Disney tentoonstelling (tijdelijk, dec 2014) is zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Ronald.

De moeite waard!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-8-2013

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Ontzettend leuk om door heen te lopen en te herkennen zoals het bij ons thuis was. Ik hoop dat de Katholieke illustratie die ik jullie hebt gegeven een mooi plekje krijgt in het museum. Veel succes .. ik hoop dat jullie veel bezoekers krijgen want echt.. Het is de moeite waard vind ik!!

Beoordeling gegeven door Jet van Bakkum uit Zaandam.

herkinning!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-07-2012

Datum beoordeling: 18 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Ondanks dat wij beiden 'pas' rond de jaren 80 zijn geboren, was het museum toch echt een feest van herkennning. Keukenspullen bij opa en oma, de eerste televisie thuis en het speelgoed van alle jaren. Leuke audioguide, alhoewel deze op een aantal plekken niet goed deed. Dit doorgegeven aan een medewerker, die zei er direct naar te kijken. De expositie over onderwijs was wel wat beperkt, zou ik niet speciaal voor naartoe gaan.

Beoordeling gegeven door Sigrid.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Leuk museum ,grote herkenbaarheid ,veel nostalgie en heel vriendelijke mensen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-6-2010

Datum beoordeling: 6 juni 2010

Dit museum heeft altijd van die onderhoudende tentoonstellingen. Ik ben er nu al enige malen geweest en nu is de expositie "60 Jaar KinderTV" echt heel leuk. En de vaste nostalgische opstelling blijft ook altijd leuk.

Beoordeling gegeven door Fam. Kooij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

2 verdiepingen pure nostalgie. met daarbij een leuke speurtocht voor kinderen. Op dit moment ook een wisseltentoonsteling van Robert Cohen. Overlevende van de concetratiekampen. Daarbij is een audiotour die van de voorwerpen en beelden een samenhangend boeiend verhaal maken. Niet zielig, maar wel de rauwe werkelijkheid.... enorm indrukwekkend en leerzaam. Voor kinderen vanaf 10 jaar, of misschien nog iets ouder....

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Vandaag zijn wij met 4 kinderen en 2 volwassenen op stap geweest naar het museum van de 20ste eeuw. Daar is op dit moment een playmobiel tentoonstelling. De kinderen kwamen ogen te kort om al dit moois te bekijken.Het allerfijnst was dat er ook heel veel playmobiel speelgoed was waar je mee kon .spelen. Een piraten eiland,circus,dinosaurius en ziekenhuis te veel om op te noemen.De kinderen genoten en wij ook! beslist de moeite waard om naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door jolanda Sepers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-7-2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 8 maart 2008

Leuk nostalgisch museum in voormalige kaaspakhuizen vlakbij de haven van Hoorn. We hebben ons prima vermaakt. Dankzij lift voor een ieder geschikt. Ook hebben ze altijd nieuwe tentoonstellingen en een gezellig Museumcafe.

Beoordeling gegeven door F. van der Wal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-02-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Wat een verassend museum! Erg veel te zien en er kwamen heel veel herrinneringen naar boven,zowel bij mijn moeder (79) als bij mijn zus(48)en mij(50)Het enige minpuntje is dat het zo klein is,met een uurtje heb je alles wel gezien, wij wilden nog wel een poosje doorgaan!Onder hetzelfde dak zit een gezellig restaurantje, heerlijk voor een "happie en bakkie". Het stadje Hoorn is erg leuk om daarna door te lopen. Wat een heerlijk dagje uit!

Beoordeling gegeven door A. Cornet.