Beoordelingen Boerderij De Boerinn

Het was een erg leuke dag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-6-2016

Datum beoordeling: 27 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Alles was goed verzorgd. Van de ontvangst tot en met het afscheid. Leuke activiteiten en een goede lunch! Hartelijk bedankt1

Beoordeling gegeven door Marijke Piets.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-06-2011

Datum beoordeling: 28 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Een reactie op de revieuw van Mevr. Pouwer Sept.2009 De mensen van de Boerinn weten heel goed waar ze mee bezig zijn.Koeien buiten en op stal en ook de andere dieren zagen er heel verzorgd uit.

Beoordeling gegeven door van der Weijden.

Perfect!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26/6

Datum beoordeling: 28 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Alles was perfect, de ontvangst, de uitleg van de klompengolf, vriendelijk personeel, prima barbecue.Flessen water die nog in het weiland gebracht werden. Ik heb alleen maar goeie berichten gehoord van mijn gezelschap, ook voor de kleine kinderen is het leuk. Ik zal het zeker doorgeven aan mensen die zoiets willen.

Beoordeling gegeven door van der Weijden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-4-2010

Datum beoordeling: 6 april 2010

We hebben gisteren een ontzettend leuk verjaardagsfeest bij de Boerinn kunnen vieren! Fijn dat we van de Oudhollandse Spelen gebruik konden maken toen er een bui losbarstte. Toch nog aan klompengolf toegekomen en na afloop heerlijk gebarbecued. We vonden het geweldig en de kleinkinderen wilden niet meer weg. Zeker niet na de prachtige bevalling van het kleine kalfje.

Beoordeling gegeven door Familie Versloot.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-5-2009

Datum beoordeling: 28 november 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Verb..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meerdere keren geweest

Datum beoordeling: 27 oktober 2009

Even een reactie op de beoordeling van mevrouw pouwe. Als koeien op stal staan zijn deze eerder vies dan dat ze buiten staan. In het weiland is het immers wat schoner dan op de grond van de stal waar ook de uitwerpselen van de koeien komen te liggen. Ik vind het een compleet belachelijke reactie dat de koeien misschien wel "vervuild" zijn. Als inwoner van het groene hart ben ik al meerdere malen bij de Boerinn op bezoek geweest en ben ik er zeker van dat de dieren niets te kort komen.

Beoordeling gegeven door B. van den Haar.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22 09 09

Datum beoordeling: 24 september 2009

dinsdag j.l. liepen wij de kaderoute, en maakten een korte stop bij de boerinn. wij zijn geschrokken van de toestand waarin wij de koeien aantroffen, in de stal, ze zagen er zeer vuil uit. misschien wel vervuild. wat een verschil met het vee dat we later in de weilanden zagen, toen we naar de grecht liepen. kunt u de verzorging niet opnemen in uw aktiviteitenprogramma, ter onderbreking van de boerengolf? ik weet dat veehouden een vak is, maar beter iets proberen dan niets doen. of vergis ik mij? is wat wij in de stal zagen normaal? m.vr.gr.

Beoordeling gegeven door RITA POUWER.