Beoordelingen Kinderspeelparadijs MegaPret

Erg stug personeel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 02-06-2018

Datum beoordeling: 2 juni 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zijn hier met een verjaardagsfeestje van onze zoon geweest. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Het gaat er bij ons niet in dat we voor ons zelf geen kan water kunnen krijgen. In plaats van een kan water en twee bekers konden we wel een fles water kopen van €3,40. De kan water die voor ons is gevuld werd voor onze ogen in de gootsteen gegooid.

Beoordeling gegeven door Frank.

Prima park voor kids (...en ouders)
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 juli 2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Twee jaar op rij in de vakantie naar Megapret gegaan. Het park ligt in een erg mooie omgeving en wordt omringd door weilanden. Het is er schoon en netjes, goed onderhouden, geen harde muziek, met een ruim opgezet buitenpark en zeer vriendelijk personeel. Mijn zoon van 7 vindt het helemaal geweldig, hij leeft zich echt uit en houdt het makkelijk een hele dag vol. Voor mijn dochter van 2 is er ook genoeg te beleven. Voor kinderen van 2 tot 10 een perfect dagje uit! Voordeel ook dat je er als ouder rustig kan zitten en je kinderen goed in de gaten kunt houden. Enige minpunt vind ik de binnenruimte, iets te vol met tafels en stoelen. De menukaart mag ook wat worden uitgebreid, nu vooral frituur. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Op naar de Achterhoek zou ik zeggen!

Beoordeling gegeven door M. Kraaijenbrink.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-04-2012

Datum beoordeling: 4 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een gezellige boel daar in de achterhoek, wie kon denken dat zoiets in deze tijd nog mogelijk is. Een veelzijdig park wwar de kinderen niet uitgespeeld raken en die araangementen zijn helmaal handig voor 1 lage prijs ben je klaar.

Beoordeling gegeven door L.Veerman.

top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-04-2012

Datum beoordeling: 4 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Zeer leuk park en wat goedkoop, alles overzichtelijk en veilig en ook het eten en drinken was uitstekend, het personeel zeer vriendelijk en teveel om in 1 dag te beleven, we komen snel weer terug.

Beoordeling gegeven door J. Van Harksen.

helemaal geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-05-2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met onze kinderen een bezoek gebracht aan Megapret. Wat een enorm en gezellig park en de prijzen zijn er belachelijk laag. Zowel binnen als buiten van alles te beleven, de kinderen hadden aan het eind van de dag nog geen zin om naar huis te gaan.

Beoordeling gegeven door J. Sloetjes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 2 november 2009

was echt leuk ! mijn zoon is 2 jaar en had veel plezier, natuurlijk heeft mijn andere zoon van 13 hem buiten begeleid in de autootjes omdat hij niet bij de trappers kon met zijn korte beentjes, hebben een hele middag daar verbracht en veel gelachen met de hele familie. er zijn veel dingen die je als familie ondernemen kan. en de bediening was erg vriendelijk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-06-2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Heerlijk met de kids

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 08

Datum beoordeling: 25 mei 2008

erg leuk voor de kinderen zowel binnen als buiten

Beoordeling gegeven door N.N..