Beoordelingen ActionDome

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-2-18

Datum beoordeling: 13 februari 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Keurig geregeld leuk team . Duidelijke uitleg over alles mooie omgeving . Zeker voor herhaling vatbaar Actiondome bedankt .

Beoordeling gegeven door Aad v/d brink.

Voldoet totaal niet aan de verwachting.
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15 januari

Datum beoordeling: 20 januari 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met een hoge verwachting hebben we met de familie een jeep safari geboekt. De ontvangst is in een hotel. De begeleider had duidelijk haast en bleef na de uitleg demonstratief met zijn armen over elkaar staan om ons op te jagen te starten, terwijl we nog vlaai aan het eten waren. De jeeps zijn erg oud en met gaten, ;'de cabrio is nog ouder en lag nog McDonalds afval in. De route is max 1 uur en de verhouding verhard en onverharde weg is 80/20. Gewoon een autopuzzeltocht. Mede door de houding van de begeleider, de korte autorit en de aard van de tocht hebben wij een klacht ingediend die direct afgewezen werd. Jammer, toch een behoorlijk bedrag voor een slechte orestatie.

Beoordeling gegeven door Jolanda.

Super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 april 2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

Met 12 kids gaan paintballen in t bos. Voortreffelijke enthousiaste leiding, petje af voor de jonge man die 12 jongers van 10 jaar onder controle hield. En.....enorm zijn best deen om het leuk te maken. Daarna n groot bord friet, snacks, appelmoes en drinken. Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Cindy.

Helemaal geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-10-2014

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

We komen er ieder jaar in oktober, het blijft leuk, t blijft goed!

Beoordeling gegeven door Rik de kok.

Aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 2-5-2015

Datum beoordeling: 7 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Eerst geboekt voor de buggy-tocht. Dit kon niet doorgaan omdat de buggy's kapot waren. Hierdoor maar de jeepsafari geboekt. Wat een aanfluiting. Over openbare halfverharde wegen, slechts een enkel kuiltje, geen enkele keer de 4x4 hoeven gebruiken. GPS was stuk, route klopte niet en was ingekort omdat ze verhuisd waren, portofoon werkte niet. Bij terugkomt werd er schouderophalend gereageerd.. het geld was binnen, dus de vriendelijkheid was ook weg. Nooit meer! Huur voor dat geld gewoon een off-road auto en rij zelf door de publiek toegankelijke boswegen...

Beoordeling gegeven door Patrick.

Het was bijzonder geslaagd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 maart 2013

Datum beoordeling: 10 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Ja hoor het was bijzonder geslaagd, de jongen die ons hielp met de boogschiet clinic deed het heel netjes, keurig en geduldig en leuk (wat niet meevalt met zo’n zooitje ongeregeld). We hebben massaal het filmpje van het treintje bekeken en verschrikkelijk gelachen want ik denk dat we maar zo’n 3 seconden in beeld zijn geweest, maakt verder niet uit hoor was gewoon hilarisch. Volgend jaar zitten we weer in de buurt dus wie weet melden we ons dan wel weer voor een activiteit.

Beoordeling gegeven door Irene Hoekstra.

heerlijk verbrand
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-6-12

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

gisteren zijn mijn collega en ik met een drietal clienten van de stichting wonen & psychiatrie de Zeeuwse Gronden bij jullie wezen boogschieten. De clienten, mijn collega en ikzelf hebben een heerlijke middag gehad tijdens het boogschieten! Nu een dag verder zijn we allemaal heerlijk verbrand en hebben we wat stijve vingers van het spannen van de boog, een bewijs dat we het toch echt gedaan hebben;) Alvast bedankt en wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Ria Knetsch -woonbegeleider-

Beoordeling gegeven door Ria Knetsch.

Iedere keer weer goed!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-7-12

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: zakelijk

2-7-2012 Wij zijn nu met onze personeelsvereniging al 3 keer geweest. Buggyrijden, jeepsafari, paintball en vorige week een snorscootertocht met aansluitend een rondleiding bij Hertogjan en boogschieten bij de Hertogjanproeverij, het brouwerijcafe. Super allemaal! We hebben hier tenminste persoonlijke aandacht en interesse. Dat zie je bij de grote bedrijven niet. Geen marmer, geen verlichtte spiegels, maar wel heel veel plezier! Zeker doen

Beoordeling gegeven door Fred van Hoek.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-06-2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Super toch gehad! Zowel de mannen als vrouwen in onze groep vonden het geweldig! Mankementen werden ter plekker opgelost.

Beoordeling gegeven door Inge Wijn.

Geweldige uren
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-6-12

Datum beoordeling: 29 juni 2012

Reisgezelschap: zakelijk

Heren, Bij deze wil ik u namens mijn collega’s nog bedanken voor de geweldige uren welke wij bij u gisteren hebben mogen beleven. Ik zal u zeker promoten. Met vriendelijke groeten, Fred van Waard William Schrikker Groep

Beoordeling gegeven door Fred van Waard.

geweldige dag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-6-12

Datum beoordeling: 19 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Hallo allemaal, ik wilde even laten weten dat het personeel van Trafficon gisteren een geweldige dag heeft gehad. het was jammer dat we met boogschieten vreselijke buien hadden, maar ja daar is niets aan te doen. Bedankt voor de geweldige dag Liezet Wolfhagen

Beoordeling gegeven door Trafficon.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 juni 2012

Datum beoordeling: 12 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Bij Avontuur in Arcen paintball voor kinderen gedaan. Alle 8 jongens van ongeveer 10 jaar vonden het geweldig!!! Het leukste kinderfeest ooit.

Beoordeling gegeven door Marjolein.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-6-12

Datum beoordeling: 4 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

In overleg met Avontuur in arcen hebben we ivm het jubileum van onze motorclub een boogschiet arrangement gedaan op de wei naast de Hertogjanproeverij. Alles onder het genot van goede verzorging en begeleiding. Super!

Beoordeling gegeven door Gerard.

Tegenvaller
1 11111

Bezoekdatum: 26 mei 2012

Datum beoordeling: 30 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Ruim twee maanden van te voren kickbikes gereserveerd en dik aanbetaald. Bevestiging gevraagd, en ontvangen en nog telefonisch contact gehad. Komen we daar aan zijn onze kickbikes weg en staan we met lege handen. Doen ze ons een tegenaanbod van kruisboog schieten op het terrein aldaar. Erg warm en zanderig terrein en dus geen optie voor ons. Verder doen ze geen enkele tegemoetkoming en laten ze ons enkel met een sorry met lege handen gaan. Oh we kregen ook nog te horen hoe vaak het niet omgekeerd was en zij met de kickbikes bleven zitten. Sorry hoor, maar service kennen ze niet. Een domper op onze reünie. Zeker geen aanrader, en foto's op internet zijn inderdaad geduldig. Avontuur in Arcen niet doen dus!

Beoordeling gegeven door Angelique Smetsers.

nooit meer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-4-'12

Datum beoordeling: 28 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn met een groepje wezen jeep-rijden. de tocht zelf was leuk! Lekker scheuren in jeeps! Maar de organisatie was in ons geval echt slecht. Er klopte helemaal niks van, maar de mensen daar schoven alle verantwoordelijkheid van zich af richting ons. Dit gaf wel een smet op onze leuke dag. Jammer dat ze niet mee wilden denken voor een oplossing. Er waren andere gasten die geruild hebben met ons waardoor we toch als 1 groep konden gaan ipv gesplitst. Ondanks deze fout van hun en dat er 1 jeep onderweg telkens mee stopte en er halverwege de tocht helemaal mee stopte, kregen we geen tegemoetkoming. Uiteindelijk met veel pijn en moeite een tegoedje voor snorbrommer-rijden... nou nee bedankt...wij komen daar niet meer.

Beoordeling gegeven door Amy.

Toppie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 januari

Datum beoordeling: 2 februari 2012

Reisgezelschap: zakelijk

We hebben via Avontuur in Arcen een arrangement geboekt. Eerst lunch, toen boogschieten/racen/digitale spellen om daarna bij de bierbrouwerij van Hertog Jan een rondleiding, een proeverij en een stampottenbuffe te nuttigen. Een leuke verzorgde dag! Toppie!

Beoordeling gegeven door Maartje Heijckers .

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 november 2011

Datum beoordeling: 28 november 2011

Reisgezelschap: zakelijk

We werden ontvangen in een legertent waarin we in een warme (houtkachel)en gezellige sfeer een vergadering hadden van +/- 2 uur met koffie /thee,lekker primitief,daarna een heerlijke lunch in de Streekerij (150 m afstand)om 13:00h vertrokken we voor een jeepsafari van 1,5 uur prachtige rit in een mooie omgeving(zeker met de winterzon)daarna bezoek aan bierbrouwerij " Hertog Jan ",mooie afwisseling en weer lekker dichtbij(150 m)t.o. de brouwerij konden we genieten in de Proeverij van een heerlijk biertje met aansluitend hier een uitstekend diner gebruikt,dit bedrijfsuitje is zeker de moeite waard

Beoordeling gegeven door Ziggo Eindhoven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 oktober

Datum beoordeling: 11 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hallo beste mensen Zaterdag kinderfeest bij jullie gehad. Paintballen. De jongens vonden het kei tof en waren lekker uitgeput. Ze hebben het er nog over dat het het leukste kinderfeest was tot nu toe. Jongens harstikke bedankt. Sacha, Barry en Dani

Beoordeling gegeven door sacha.

We hebben genoten!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 mei 2011

Datum beoordeling: 21 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Hallo Addie, Wij willen jullie bedanken voor de fijne dag; we hebben genoten! Het hele arrangement was goed georganiseerd en we hebben echt heel veel plezier gehad. Ook de rondleiding bij Hertog Jan was leuk en het eten smaakte prima. We kijken er met plezier op terug, Bedankt namens ons hele team! Groetjes, Marleen Kooiker

Beoordeling gegeven door N.N..

iedereen heeft volop genoten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-11-2010

Datum beoordeling: 17 november 2010

Ja alles is naar wens geweest. Ik krijg iedere dag nog steeds leuke reacties van alle collega’s. Het was een ontzettend leuke activiteit en iedereen heeft volop genoten. We hadden ook wel geweldig weer! Dus deze dag was zeker geslaagd! Bedankt voor alles! Groetjes van het hele team van Laco Sportcentrum De Sprank in Venray!

Beoordeling gegeven door Laco Sportcentrum de Sprank Venray.

Grandioos!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-11-2010

Datum beoordeling: 10 november 2010

HET WAS GEWELDIG! Eerst in het bos over paden waar je anders nooit zou komen en dan het stamppotten buffet net over de grens en kegelen met gratis drinken. Voor dat bedrag, SUPER!

Beoordeling gegeven door Chris schumacher.

Slecht weer is geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half oktober

Datum beoordeling: 26 oktober 2010

Omdat het koud en nat was, hadden we geen hoge verwachting van de tocht. Dat was dus een misverstand, de modder en het water sloegen over de daken van de jeeps terwijl we over de bospaden reden met de kachel aan. WAT EEN ERVARING! Onderweg in het bos gestopt voor soep, koffie en thee en er met 45 personen heerlijk in de buitenlucht van genoten! De rondleiding bij de IJsvogel en de "proefborrels"achteraf waren heerlijk na zo'n middag buiten. Het stamppotten buffet met de eigen gemaakte erwtensoep als voorgerecht en de proeverij van de winterbieren van Hertog Jan waren geweldig als afsluiting van zo'n dag. Heerlijk als het frisser wordt, dan heb je gewoon meer energie buiten. Avontuur In Arcen, we komen terug!

Beoordeling gegeven door tuindersbedrijf Venray.

Gemeente Deventer Team Toezicht
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-9-2010

Datum beoordeling: 17 september 2010

In Nederland ben je al gauw afhankelijk van het weer. Maar voor een jeepsafari is dit geen bepalende factor. Bij aankomst stonden de voertuigen al klaar en werd er door de begeleiders van Avontuur in Arcen een korte uitleg gegeven wat de bedoeling was. De deelnemers hebben zich bijzonder goed vermaakt. Een tip is misschien om een saniataire voorziening te treffen waar mensen zich even kunnen douchen.

Beoordeling gegeven door Frans Pieters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-9-2010

Datum beoordeling: 16 september 2010

Hallo Addy, Gisteren was zeer geslaagd. We hebben allemaal erg genoten. Met de dame van de wenkbrauw is het toch nog goed gekomen. Ze is naar het ziekenhuis gegaan en de wenkbrauw is geplakt. We zullen jullie foto’s bezorgen! Bedankt voor het sturen van de link. We komen zeker nog n keer terug! Groetjes en bedankt voor de leuke middag! Paula

Beoordeling gegeven door Leraren van school De Maaskei.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-7

Datum beoordeling: 5 juli 2010

Addy, Boy, Het was weer toppie! Bedankt. Met vriendelijke groet, Olav Heurkens Auto Heurkens

Beoordeling gegeven door Auto Heurkens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-6

Datum beoordeling: 15 juni 2010

Het was super!!! We hebben zo’n lol gehad!! Geweldig.....Zowel de dames als de heren vonden het super leuk!!!! Zelfs een rolstoelgebruiker kan deelnemen, het kon hem niet wild/hard genoeg!

Beoordeling gegeven door Vriendengroep um de fun.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 juni

Datum beoordeling: 12 juni 2010

een heel leuk teamuitje met hoge funfactor, compleet met goede begeleiding van de jeepsafari en het paintballen,ook de barbeque met drank all in was erg goed geregeld op alle gemaakte fotos kan je zien dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad. Avontuur in Arcen Bedankt

Beoordeling gegeven door Arjan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-6

Datum beoordeling: 7 juni 2010

Met onze vriendenclub doen we regelmatig uitstapjes. Nu zijn we in Arcen terecht gekomen bij Avontuur In Arcen. Ze hebben echt moeite gedaan om binnen het budget iets leuks te organiseren. Onze groep is in 2 gedeeld en de ene helft is met de jeeps door de bossen naar Jagersrust gereden. Voor de andere helft is een route met scooters uitgezet, ook naar Jagersrust. Daar hebben we gepicknickt en toen gewisseld. Was heel leuk, dankzij de medewerking en het meedenken van het team van AiA. Complimenten, ga zo door!

Beoordeling gegeven door Loes.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-5-2010

Datum beoordeling: 19 mei 2010

Hoi Addy, het personeel van Liesbeth Grand cafe heeft zich tijdens de jeep-tocht en de paintball-wedstrijd erg goed geamuseerd. De barbecue bij Inaborg was voldoende voor onze behoeftes. Al met al heb ik hele positieve reacties gekregen van diverse collega's. Bedankt namens Grand Cafe Liesbeth, Wij zullen andere groepen zeker jou adres aanbevelen. Groetjes Jacqueline, Manuela en Nel

Beoordeling gegeven door Jacqueline, Manuela en Nel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 april

Datum beoordeling: 4 mei 2010

Met 3 klassen van onze school (het Dendron college uit Horst), heeft Avontuur In Arcen Paintball in het bos georganiseerd en een groot springkussen "zakslaan"neergezet. Dat was heel leuk allemaal! De dag is omgevlogen en daarna zijn we ook nog met 2 klassen wat gaan eten bij het vakantiepark Resort Arcen. Goed geregeld allemaal, we gaan zeker nog een keer terug met de vriendenclub! Avontuur In Arcen, a zo door!

Beoordeling gegeven door Lei Peeters.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2e paasdag

Datum beoordeling: 8 april 2010

Geachte mijnheer Addy Sr. Jullie hebben reclame gemaakt voor jezelf. De kids vonden het fantastisch en de ouders waren eveneens reuze enthousiast. Ik had eerst mijn bedenkingen omdat het toch iets anders is dan de kinderen voor ogen hebben, maar ze hebben ontzettend genoten. Het was zeker het hoogtepunt van het weekend. Het voetballen viel immers redelijk in het water. Dank ook voor de foto's. Perfecte reclame. Ik stuur deze door naar alle ouders. Avontuur in Arcen..... TOPPIE !!!!! mvg

Beoordeling gegeven door Gerard v/d Belt met jeugdvoetbal elftal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 maart

Datum beoordeling: 29 maart 2010

Ieder jaar gaan met onze vriendinnenclub een weekendje weg. Dit weekend waren we in Arcen op Klein Vink. Vorig jaar hadden we al paintball geboekt bij Avontuur In Arcen. Toen we aankwamen, vertelde Tom de begeleider dat ze ook een terrein hadden in een bos vlakbij en daar met ons naartoe wilden. Nou, dat was dus echt leuk! Ze hadden koffie en thee meegenomen en we konden zo lang spelen als we wilden. Heerlijk in zo'n bos. Rob had ons nog geholpen aan een goedkope taxi voor de avond en ook een paar leuke tips gegeven voor Venlo om uit te gaan. Alsof we thuis waren zo gemoedelijk allemaal. We komen zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Linda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 maart 2010

Datum beoordeling: 20 maart 2010

Vandaag een vrijgezellenfeest gevierd hier, eerst jeepsafari, halverwege in een bos paintball gedaan en toen een speciale baan met steile hellingen, een waterbak, schuine kanten en ga zo maar door. Geweldig de dag is om gevlogen en van het slechte weer hebben we helemaal niks gemerkt! Dat is zo fijn met die jeeps,als het regent zit je droog en als het droog is gaan de kappen eraf. Avontuur In Arcen, geweldig ga vooral zo door!

Beoordeling gegeven door Henri.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-2-2010

Datum beoordeling: 8 maart 2010

Het stormde enorm dit weekend en we waren bang dat de safari niet door zou gaan. Boy van Avontuur In Arcen waarschuwde ons dat het zou kunnen dat we soms zouden moeten omdraaien ivm omgevallen bomen! Nou dat klopte wel, 3 x was het mis en moesten we omdraaien. Gelukkig zaten we warm en droog in die jeeps. Het was een geweldige ervaring die we nooit meer zullen vergeten! Dit is natuurlijk ook iedere keer anders en wij hadden het echte avontuur nu te pakken. We gaan zeker nog een keer als het mooi weer is en we zonder kappen de tocht kunnen maken.

Beoordeling gegeven door Mark en Danielle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 januari

Datum beoordeling: 4 februari 2010

Afgelopen zaterdag met ons voetbalteam bij Avontuur in Arcen Paintball gedaan. Ze hadden ons gebeld en aangegeven dat we ivm de sneeuw ook een jeepsafari mochten doen. We hadden ons op paintball ingesteld en dus ook gedaan. Het was een groot feest, ze hadden nog extra een paar thermoskannen koffie gemaakt voor ons om achteraf weer "warm" te worden en dat zat gewoon bij de prijs in. Het was gewoon een hele leuke middag die we iedereen kunnen aanraden!

Beoordeling gegeven door Paul.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-1-2010

Datum beoordeling: 26 januari 2010

Deze zaterdagochtend hebben wij een jeepsafari gedaan, dit was super leuk!! We zijn bijna alleen in de bossen geweest, ik wist niet dat er zo veel paden waren waar je met auto doorheen kunt. EEN AANRADER. Hele gezellige sfeer, koffie bij aankomst en toen we klaar waren konden we ons weer lekker opwarmen met een bakje koffie of thee. We komen zeker nog eens terug

Beoordeling gegeven door Tom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 20 januari 2010

Voor onze familiedag wilden we eigenlijk gaan buggy rijden en dan Paintball. Helaas waren de buggies al geboekt voor die dag en toen adviseerde Boy ons de Snorscootertocht te doen naar Ijssalon Clevers in Grubbenvorst. Een route over paden en door de bossen en op de terugweg nog gestopt bij Jagersrust in Velden waar toen zelfs een dweilorkest speelde. Hele goede tip Boy! Tijdens het Paintballen hebben we ons rot gelachen, wat is dat leuk! De begeleiding zorgt ervoor dat ook mensen die minder mobiel zijn plezier beleven, het gaat heel ontspannen allemaal. We komen ook zeker nog eens terug en gaan dan buggy rijden.

Beoordeling gegeven door Vincent.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 18 januari 2010

Afgelopen zomer stonden wij op camping het Leukermeer in Well. Daar orngaiseerde Avontuur in Arcen iedere donderdag Paintball in het bos. Dat was kei leuk voor de pubers en jong volwassenen. Daarom zijn we toen ook in Arcen een buggytocht gaan doen. We kunnen dat iedereen aanbevelen. Een heel gemoedelijke ontvangst en je kon echt merken dat het een familiebedrijf is met die ontspannen sfeer. We zijn vies, stoffig en met buikpijn van het lachen weer terug naar de camping gegaan!

Beoordeling gegeven door John en Coby.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-12-2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Wij hebben 2e kerstdag een jeep safari gedaan en daarna hebben we in Cafe de Inaborg waarmee Avontuur In Arcen samenwerkt, een barbecue gehad met ons bedrijf. Als je kijkt wat je krijgt voor je geld, snap je niet hoe ze het voor elkaar krijgen. Die pipowagen uit de 1e beoordeling is een oude schaftkeet van de bouw en past helemaal bij dit arrangement. Dan verwacht je toch geen marmeren toilet en gouden kranen. Avontuur In Arcen, helemaal top! Wij komen zeker nog een keer in de zomer voor de buggies.

Beoordeling gegeven door Helene.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-01-2010

Datum beoordeling: 15 januari 2010

We hebben met een groep van een man of 10 een jeep safari gedaan en daarna in de Hertog Jan brouwerij een rondleiding gehad met tot slot een pilsje in De Proeverij. Was leuk en zoals de naam al zegt Avontuurlijk in Arcen.

Beoordeling gegeven door Jurgen.

1 11111

Bezoekdatum: 04-10-2009

Datum beoordeling: 5 oktober 2009

Bij aankomst bleek dat twee buggy's kapot waren. Een aantal van ons moest in Suzukis Samurais rijden. Afspraak was vertrek om 16.00 uur. Dit werd 17.00 uur. De technisch staat van de buggy's was slecht, of ze remden alleen links, of alleen rechts, defecte acteruitversnelling, verlichting kapot. De toestand van de "jeeps" was helemaal slecht, van één van de auto was de bevestiging van de carosserie op het ladderchassis aan de achterzijde volledig doorgerot. Veilig is anders. In de vrijwaringsverklaring wordt de organisatie ook gevrijwaard voor zaken die de schuld van de organisatie zijn! De sanitaire voorzieningen zijn abominabel, een verrotte "pipowagen" die ronduit goor is. Al met al totaal geen aanrader.

Beoordeling gegeven door M. Klerken.